Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošlo je mjesec dana

Bivša misica prvi put u javnosti nakon što joj je suprug nogometaš pripit prijetio

Zagreb: Andrea Ćupor Vukojević nakon obiteljskih problema sama prošetala gradom
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
06.06.2020.
u 16:20

Ognjena Vukojevića prije mjesec dana netko iz obitelji prijavio je jer je prijetio supruzi, a kaznenu prijavu Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu kasnije je odbacilo.

Prije dva tjedna bivši hrvatski reprezentativac i aktualni izbornik mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević nedavno je završio na policiji zbog sumnje da je prijetio svojoj supruzi Andreji Ćupor. Prema toj kaznenoj prijavi Vukojević je 7. svibnja nakon 23 sata prijetio supruzi, a prijavu policiji podnijela je osoba iz kruga obitelji optuživši ga za  ozbiljne prijetnje. Vukojević je bio pripit tu večer i ispitan je kod dežurnog suca, pušten je na slobodu, ali mu je određena mjera opreza – morao je napustiti obiteljski dom i nije se smio približavati supruzi na manje od 200 metara. Nekoliko dana nakon što je prijava podnešena Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je kaznenu prijavu za obiteljsko nasilje te su mu ukinute mjere opreza.

Zagreb: Andrea Ćupor Vukojević nakon obiteljskih problema sama prošetala gradom
1/13

Ni Vukojević ni  njegova supruga o ovom slučaju nisu htjeli govoriti u javnosti, a Andreja se danas prvi put pojavila u javnosti nakon prijetnji koje joj je tog 7. svibnja izrekao suprug. S blagim osmijehom na licu nije bježala niti se skrivala od fotogreportera koji su je zatekli dok je sama šetala zagrebačkom špicom. Andre ja bivša misica, a sada radi u marketingu Hrvatske pošte. 

Bivša Miss Hrvatske, koju je, kazala je, nogometaš osvojio iskrenošću, šarmom, srdačnošću i smislom za humor, govorila je da ona i Ogi imaju idealnu vezu, jer se uopće ne svađaju. Kazala je i da je brak samo pitanje vremena i formalnosti, jer su u ozbiljnoj vezi. No, očigledno je negdje puklo pa su 2010. prekinuli vezu. Četiri godine kasnije shvatili su kako ne mogu jedno bez drugog, pa su se pomirili i odlučili zasnovati obitelj.  Vjenčali su se 2016. godine u  crkvi Sv. Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi, a Ognjenu je kum bio Eduardo da Silva. U prosincu 2016. godine rodio im se i sin Luka.

VIDEO Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije