Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepe vijesti

Bill Gates postao djed, njegova najstarija kćer Jennifer rodila djevojčicu

Bill Gates
Foto: pool/REUTERS/PIXSELL
1/18
07.03.2023.
u 09:23

Billova najstarija kćer Jennifer (26) na društvenim je mrežama objavila je fotgorafiju kojom je otkrila kako su ona i suprug postali roditelji.

Suosnivač Microsofta Bill Gates (67) postao je djed. Naime, njegova najstarija kći Jennifer (26) otkrila je na društveni mrežama da su ona i njen suprug Nayel Nassar (31) postali roditelji.

- Šaljemo ljubav iz naše zdrave male obitelji - napisala je mama uz slatku fotografiju bosih stopala svoje malene kćeri. Jennifer je objavu na društvenim mrežama popratila i emotikonima srca i ljubavi.

Inače, Jennifer, koju je Gates dobio s bivšom suprugom Melindom, u studenom prošle godine otkrila je da je trudna. Tada je na istoj društvenoj mreži podijelila fotografije svog trudničkog trbuščića te je pozirala sa suprugom.

- Zahvalna – napisala je uz fotografiju. Par je u braku od listopada 2021. godine, a vjenčali su se u Westchesteru. Studentica medicine i profesionalni jahač prošle su godine proslavili prvu godišnjicu braka, a Jennifer je tom prilikom na Instagramu objavila dirljivu objavu.

- Prije 365 dana obvezali smo se na zauvijek. Naše vjenčanje bilo je najnezemaljskije, čarobno slavlje, ali biti u braku još je bolje. Zahvalni smo što danas možemo ponovno proživjeti ova sjećanja -  stavila je pored fotografije, a ovaj dan obilježio je i njen suprug koji ga je nazvao i 'najboljim danom u životu'. 

- Ova godina s tobom je proletjela, ali ono što mi donosi najviše radosti i utjehe je spoznaja da imamo još bezbroj toga za proživjeti zajedno. Volim te više nego što možeš zamisliti - napisao je tada.

Podsjetimo, Bill i Melinda rastali su se 2021. godine i to nakon 27 godina braka. Vijest o tome kako se razvode šokirala je svijet, a Melinda je u jednom intervju otkrila kako se osjećala.

- Imala sam dosta razloga zbog kojih više nisam mogla ostati u tom braku. Zahvaljujući pandemiji koronavirusa mogla sam sačuvati privatnost i dalo mi je mogućnost da poduzmem korake koje sam morala poduzeti. Razvod je iznimno bolan, na bezbroj načina, ali imala sam privatnost da to preživim – rekla je. Melinda i Bill osim Jennifer imaju još dvoje djece. Kći Phoebe, koja je u vezi s kolegom studentom Stanford, Robertom Rossom te sina Roryja o čijem je ljubavnom statusu malo zna.

Dodajmo i da je prije mjesec dana otkriveno kako Bill ima novu partnericu. Radi se o Pauli Hurd, udovici Marka Hurda, izvršnog direktora softverske tvrtke Oracle i nekadašnjeg šefa Hewlett-Packarda, koji je preminuo 2019.

 - Već su neko vrijeme u vezi, ali Bill svoju novu djevojku još nije upoznao s djecom - izjavio je njihov prijatelj.

VIDEO Manekenka kojoj je bivši unakazio lice kiselinom danas ponosno pozira, a nedavno se i zaručila

 

Ključne riječi

Komentara 2

LJ
ljeto90
10:38 07.03.2023.

Hoće li je cijepiti sa svojim pripravcima???

JO
JOZO
15:04 07.03.2023.

O ovakvim koji namještaju i zarađuju na svjetskim krizama nije vrijedno komentirati. Zna se sve. Nazvao bih ga pravim imenom ali ne smijem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije