Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
show u showu

Bare: Ne znam tko su mi gosti, koga dovedu, s njim razgovaram

bare (1)
Foto: Tomislav Milletić/Pixsell
1/4
15.03.2012.
u 12:00

– Evo ti jedan pršut od mojega kuma iz Stankovaca, domaćeg crnog vina i malo “trave”. Pardon, špinata – ozbiljan je bio zadarski pjevač. Kristijan Ugrina prisjetio se policijskog privođenja na jednom koncertu Gorana Bare

Talk show Gorana Bare “B strana” počinje se emitirati 1. travnja na CMC televiziji, a već na snimanju prve emisije voditelj se pogubio.

Grdović je roker u duši

Nije znao ni kako mu se zove emisija. Nekoliko je puta snimao najavu i svaki put drukčije najavio emisiju. Zbunjeni Bare nije se mogao sjetiti ni tko su mu gosti, a bili su to glumac Kristijan Ugrina i pjevač Mladen Grdović.

– Evo ti jedan pršut od mojega kuma iz Stankovaca, domaćeg crnog vina i malo “trave”. Pardon, špinata – ozbiljan je bio zadarski pjevač. Kristijan Ugrina prisjetio se policijskog privođenja na jednom koncertu Gorana Bare, a Grdović je razgovor “pratio” na gitari i potiho im pjevušio.

– Ja sam roker u duši. Tako sam počeo glazbenu karijeru. Nosio sam trapez-hlače i visoke pete. Nismo bojili kosu, ali sam izgledao kao curica. Imao sam dugačku valovitu kosu – rekao nam je Grdović.

O Sanaderu i Polančecu

Bare im je ispunjavao glazbene želje, iznosili su svoja mišljenja o zatvoru, politici, Damiru Polančecu, Ivi Sanaderu, silikonskim ljepoticama... “Znaš što me stvarno zanima? Kako izgledaju ti tvoji koncerti po Australiji? Je l\' stvarno imaš koncerte ili pjevaš po svadbama?”, bocnuo je Bare Grdovića te nam otkrio:

– Ja se ne pripremam i ne znam unaprijed tko su mi gosti. Kog mi dovedu, ja s njim razgovaram.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije