Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polufinale showa

Barbara Kolar u 'nestašnoj' haljini istaknula dekolte: U čemu je tajna dobrog izgleda?

Foto: Instagram
1/7
14.11.2020.
u 13:30

Voditeljica se pohvalila kakav je styling izabrala za polufinale showa "Zvijezde pjevaju" i dobila je dosta pohvala za svoj izgled.

U večerašnjoj polufinalnoj emisiji showa "Zvijezde pjevaju" saznat ćemo koji natjecatelji idu u finale. Na svom Instagramu voditeljica Barbara Kolar podijelila je fotografiju s kolegom Duškom Ćurlićem i za večerašnju emisiju odabrala je elegantnu crnu haljinu s velikim dekolteom.

- Sigurna sam da će se večerasnja predivna, ali solidno “nestašna” haljina izboriti za svoj medijski prostor. Ako ipak uspijete maknuti pogled s “ponirućeg” dekoltea obratite pažnju na prelijepi nakit Irineje Cubele “Ginko” - napisala je Barbara uz fotografiju. Neki obožavatelji su joj rekli kako je mršava i neki su dodali kako bi dekolte mogao biti i nešto manji za emisiju ovog tipa, ali većina je pohvalila Barbaru i njezin styling.

- Nestašna je,ali u moru silikonskih dodataka napokon prirodni dekolte..ne možemo protiv prirode. Blistate.. U čemu je tajna tako dobrog izgleda Barbara? - pisali su joj u komentarima obožavatelji. Barbara se nedavno oprostila od svog radnog mjesta na Anteni Zagreb na kojoj je radila od 2008. godine.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Kraj jedne ere. Budući da sam 14.5.2008. izgovorila prve riječi ikad na prvom formatiranom radiju u nas, a danas svoje posljednje na 89,7 MHz,  mislim da to smijem reći bez imalo patetike ili pretencioznosti. Vrijeme je za nove avanture i za mene i za Antenu Zagreb. Hvala svim krasnim ljudima koji su mi sve ove godine bili puno vise od kolega, vaše mjesto u mom srcu je zauvijek rezervirano. Sretno svima - napisala je Barbara opraštajući se od kolega s radija. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

PO
povratak
13:37 14.11.2020.

Novinarstvo 2020.

DU
Deleted user
13:59 14.11.2020.

Nije ona kriva već današnji mediji kojima se sve svodi na izgled, opsesiju godinama i luksuzne krpice. U svijetu narcizma i konzumerizma gdje se ljudi tretiraju kao potrošna roba od koje uvijek postoji bolja, izgladnjivanje, plas. operacije, trošenje sumanutih svota na nešto banalno kao što je odjeća i obuća stvarno nije za čuđenje.

LA
lak0
16:30 14.11.2020.

Morat ćeš Barbi u Bg po muža. Ovde strašljivci nemaju snage prići tako lijepoj i karakternoj ženi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije