Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESRETNI GLAZBENIK

Stjepan Hauser pokazao ženu koja ga bezuvjetno voli

Foto: Instagram Asos
1/9
14.11.2020.
u 10:45

- Ovo je jedina žena koja me bezuvjetno voli - napisao je Hauser, napiusao je Hauser kojeg su fanovi iz cijelog svijeta nagradili s preko 200 tisuća lajkova. Osim brojnih komplimenata kazali su mu i kako jako sliči mami.

Stjepan Hauser na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je zaggljen sa svojom majkom Marijom.

- Ovo je jedina žena koja me bezuvjetno voli - napisao je Hauser, kojeg su fanovi iz cijelog svijeta nagradili s preko 200 tisuća lajkova.

Osim brojnih komplimenata kazali su mu i kako jako sliči mami.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Glazbenik inače često objavljuje fotografije s roditeljima i govori koliko su povezani. Tijekom karantene bio je u svojoj obiteljskoj kući u Raklju.

1/10

- Imao sam tu sreću da sam se zatekao kod svojih na selu, u Raklju, i tu mi ništa nije bilo uskraćeno. Imao sam slobodu kretanja kao i uvijek. Mogao sam se šetati po prirodi, uz mora, brda, doline, sedam mora, sedam gora. Otkrio sam neke putove za koje nisam ni znao da postoje. Imao sam stvarno sreću da nisam morao biti u zatvorenom prostoru i to je blagoslov. Ovdje mi je super uz maminu kuhinju, maminu domaću spizu, jedem dobro svaki dan. Uopće se ne žalim. A roditelji se žale kao i uvijek. Čujte, nije lako imati mene doma, bila karantena ili ne, rekao je Hauser. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Golum
Golum
11:53 14.11.2020.

Lik je dvocijecka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije