Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlučio je

Velika životna promjena! Ivan Pažanin se oprašta nakon dvije godine: 'A sad adio'

Ivan Pažanin
Foto: RTL
1/6
14.11.2020.
u 12:40

Pažanin je isto tako jedan od omiljenih televizijskih kuhara koji s nogu obara gledateljice RTL-ova showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Chef Ivan Pažanin na društvenim se mrežama oprostio od restorana Štorija u Splitu, gdje je radio više od dvije godine. Pažanin je isto tako jedan od omiljenih televizijskih kuhara koji s nogu obara gledateljice RTL-ova showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

''A sad adio! Potrošilo nas vrime kao svića svoju nit. Ponos i srića u svakom trenutku provedenom u tvome kamenu je vječna. I zato veliko hvala svima. Sve šta stvaram, stvaram s dušom i zato sam sritan čovik. Vrime je za nove izazove. Stoj mi dobro i ne daj se moj restoran Štorija'' napisao je Pažanin. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pratitelji su mu u komentarima poželjeli sreću u daljnjim poslovnim pothvatima, a objavu je lajkala i Doris Pinčić Rogoznica. 
Nedavno je u intervjuu progovorio i o društvenim mrežama gdje ima gotovo 50 tisuća pratitelja. 

- Društvene mreže donijele su zaista jedan poseban način komunikacije i jako sam sretan što me prati toliko ljudi. Trudim se komunicirati s njima koliko mogu, ali ponekad ne uspijevam odgovoriti na sva pitanja. Nadam se da mi pratitelji to ne zamjeraju - kazao je Pažanin. 

Ključne riječi

Komentara 2

TA
Tarica1912
13:23 14.11.2020.

ja pomislio da je netko umro 🥵

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije