Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGODNA VODITELJICA

Barbara Kolar objavila fotografiju iz automobila, pozornost fanova ukrale njene noge

Foto: instagram
1/6
13.10.2020.
u 17:52

- Zvijezde voze, dobar vam ponedjeljak, napisala je voditeljica emisije "Zvijezde pjevaju", koja se fanovima pohvalila najlonkama na kojima su bie zvjezdice

Voditeljica Barbara Kolar obavila je na Instagram Storyju fotografiju na kojoj su u prvom planu bile njene noge. 

- Zvijezde voze, dobar vam ponedjeljak, napisala je voditeljica emisije "Zvijezde pjevaju", koja se fanovima pohvalila najlonkama na kojima su bie zvjezdice. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Barbara na društvenim mrežama u posljednje vrijeme često pokazuje svoju vitku liniju, a u nedavnom razgovoru za Večernji list kazala je kako ne voli baš o tome puno pričati.

1/20

- Unatoč golemoj količini napisa na tu temu, ja sam zapravo o tome govorila rijetko i nerado. Osobito u kontekstu dijeljenja savjeta. Jer niti sam stručno kvalificirana niti vjerujem da mimo osnovne računice po kojoj potrošnja energije mora biti veća od njezina unosa za sve vrijede ista pravila. Lišena sam osjećaja da sam popila svu pamet svijeta i potrebe da ljudima popujem na temelju vlastitih iskustava. A i što bih im rekla – da sam uvijek najviše i najbrže mršavjela kad bih se oko nečega toliko živcirala da bih izgubila apetit? Pa to ne treba preporučiti niti poželjeti bilo kome, kazala je Barbara.

 

Ključne riječi

Komentara 6

SA
samograd
18:21 13.10.2020.

Đžaba joj i čarape ,kad je sebi sama dovoljna , tj ohola žena . Tako je nisko kad žene od sebe radi objekt požude a sebe sa nikim ne dijeli ,ne rađa djecu ,nema muža samo se besplodno naslikava i brblja .

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
18:32 13.10.2020.

Nema šanse. Od genetike i prirode se pobjeći ne može. Skinula je teškim mukama 40, a povratit će 60.

AD
adminka
18:53 13.10.2020.

Barica je sad ko mikić, samo joj je glava ostala na štapu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije