Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar humor

Lovkinja Morana Zibar našalila se na svoj račun nakon 'Potjere' o kojoj svi pričaju

Foto: Screenshot
1/7
13.10.2020.
u 15:44

Nije joj u završnoj potjeri sve išlo glatko ali na kraju je uspjela pobijediti natjecatelje. Danas se na svom Instagramu odlučila malo našaliti na svoj račun i podijelila je jednu kolaž fotografiju.

Zanimljiva i neizvjesna je bila jučerašnja "Potjera" u kojoj su natjecatelji do završne potjere došli sa 115 tisuća kuna. Lovkinja Morana Zibar priznala je kako od početka ove sezone nije pokazala svoje znanje u najboljem svijetlu, a i jučer je odmah u startu krivo odgovorila na prva dva pitanja.

Nije joj u završnoj potjeri sve išlo glatko ali na kraju je uspjela pobijediti natjecatelje. Danas se na svom Instagramu odlučila
malo našaliti na svoj račun i podijelila je kolaž fotografiju. Na gornjem dijelu kolaža je njezina slika iz "Potjere" na kojoj ima zbunjeni izraz lica, ispod je fotografija  Japanske Bube, protivnika legendarnog Eustahija Brzića. - Pronađi razlike... A-caaa! - napisala je Morana. 

Ova objava nasmijala je njezine pratitelje među kojima je i voditeljica Barbara Kolar, a Morani su obožavatelji napisali:
- Zakon si bila jučer. Jučer te bilo zabavno gledat :) Početak grbav, ali si ih sve ulovila - poručili su joj. Iako je na početku djelovalo kao da će natjecatelji otići kući sa 115 tisuća kuna, Morana je uspjela pobijediti i to 11 sekundi prije kraja.

Foto: FIBA/Screenshot

 

Ključne riječi

Komentara 4

TA
Tarica1912
16:06 13.10.2020.

Jel' to kći od Biljane i Darka🤪

LK
Lee.Kershaw
09:32 14.10.2020.

Sedam dana objavljuju isto. Vjerojatno premijer nije dopustio novije teme, a ima ih svakodnevno na stotine, ali ne u medijima. Tabu teme za medije. Samo može gluposti.

KA
karlodrago
16:49 13.10.2020.

Lovci dobiju pitanja prije početka kviza ,zato su ne pobjedivi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije