Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasluženi odmor

Barbara Kolar (51) javila se iz Grčke, pratitelje oduševila prirodnim izgledom i nasmijala pitanjem

Foto: Instagram
1/4
30.07.2021.
u 17:25

Voditeljica Barba Kolar (51) trenutno uživa na odmoru u Grčkoj. Prije zasluženog godišnjeg izjavila je kako su grčki otoci njezina omiljena oaza odmora od svega i svih, a novom objavom nasmijala je pratitelje

Voditeljica Barba Kolar (51) trenutno uživa na odmoru u Grčkoj, a i prije zasluženog godišnjeg izjavila je kako su grčki otoci njezina omiljena oaza odmora od svega i svih.

Barbara je prije nekoliko mjeseci najavila kako bi uz odmor u Dalmaciji, dio godišnjeg voljela provesti i u Grčkoj, a želja joj se i ostvarila pa voditeljica na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije. Pratitelji su mogli vidjeti njezino izdanje na plaži, lokacije s otoka, ali i kako su je "Slovenci nagovorili na penjanje".

Voditeljica je inače poznata i po smislu za humor, pa se tako objavom na storiju našalila na svoj račun, odnosno na račun svoje frizure.

"Kokotica ili beach waves? Najbolje oboje. Pa ti budi dobre volje"- napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u ležernom izdanju.

Foto: Instagram/ barbarakolar

Inače, radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar pohvalila se nedavno novim poslovnim angažmanom, gledat ćemo ju  sljedeće godine u novoj seriji HRT-a "Minus i plus", gdje će glumiti voditeljicu, što joj nije strano budući da je u već nekoliko domaćih serija imala gostujuću ulogu.

Tako smo je u seriji "Ko te šiša" gledali kao TV voditeljicu (2020.), u "Crno-bijelom svijetu" bila je instruktorica računovodstva, u seriji "Bitange i princeze" gledali smo je kao glasnogovornicu MUP-a, a pojavila se i u serijama "Stipe u gostima" i "Naša mala klinika".

>> Pogledajte kako slavni Roger Federer uživa na odmoru u Hrvatskoj

.
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
08:43 31.07.2021.

Ni kućeta ni maćeta rekli bi stariji pa se može bauljati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije