Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao bez dijamanata

Axlu Roseu u Parizu ukraden nakit vrijedan više od milijun kuna

'W. Axl Rose of Guns n\' Roses performing on the third day of the Leeds Festival, in Bramham Park in West Yorkshire. Photo: Press Association/Pixsell'
'Matt CrossickPress Association/P'
10.06.2012.
u 10:56

Pjevaču su na zabavi nakon pariškog koncerta ukrali zlatno-dijamantnu narukvicu. Policija kaž da je Rose bio bijesan kad je doznao da je pokraden.

Frontmanu grupe Guns N'Roses zamjerio se Pariz za sva vremena. Naime pjevaču Axlu Roseu u francuskoj metropoli ukrali su dijamnatnu narukvicu vrijednu više od milijun kuna.

Krađa se dogodila na zabavi nakon koncerta na pariškom stadionu Bercy, a policija još nije pronašla lopova.

Temperamnetni pjevač bijesnio je kad je doznao da je ostao bez svog omiljenog nakita, čak ga ni policija niej uspjela smiriti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije