Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Put putujem

Antonija Blaće: Moj dečko Hrvoje sada mi je još bliži

Antonija Blace
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
27.11.2009.
u 16:05

Antonija kaže da će vjerojatno “natući” velik broj kilometara budući da nam je priznala da često putuje u rodni grad zbog dečka Hrvoja Brlečića koji igra vaterpolo u Krešimirovu gradu.

RTL-ova voditeljica Antonija Blaće, koja zbog showa "Hrvatska traži zvijezdu" svakodnevno posjećuje brojne gradove diljem Lijepe Naše, dobila je na raspolaganje novi pokroviteljski automobil škodu yeti.

U Autokući Bastić u Vodicama izašli su u susret mladoj voditeljici koja će tako sada brže putovati na posao, ali i dečku Hrvoju koji živi u njezinu rodnom gradu.

- Vozim već 11 godina i auto je moj drugi dom, tako da mi je izuzetno bitno da imam dobar auto. Moram priznati da volim življu vožnju, ali isto tako često iznenadim nervozne vozače u Zagrebu kad im nakon nekih situacija umjesto srednjeg pokažem kažiprst i tako im da dam do znanja da nema potrebe za nervozom - istaknula je Antonija dodajući da će vjerojatno “natući” velik broj kilometara nakon što nam je priznala da često putuje u rodni grad zbog dečka Hrvoja Brlečića koji igra vaterpolo u Krešimirovu gradu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije