Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazi, snima se

Ante Rukavina i Marijana Batinić prodavali ribu na Dolcu

ante rukavina (1)
Foto: pixsell
1/5
30.09.2011.
u 13:01

Poznati nogometaš bio je gost RTL-ove emisije u kojoj Marijana Batinić otkriva prve poslove današnjih zvijezda.

Mladi šibenski nogometaš Ante Rukavina, koji trenutačno brani boje zagrebačkog Dinama, pokazao se i kao odličan trgovac. Naime, Ante je bio gost  emisije RTL televizije u kojoj Marijana Batinić otkriva prve poslove današnjih zvijezda.

'Exkluziv vikend' RTL Televizije ima sasvim novu rubriku, MAREnda, u kojoj će se brojni poznati Hrvati uz pomoć voditeljice Marijane Batinić vratiti u prošlost, na posao koji su prvi radili.

 Tako je čast da bude prvi Marijanin gost dobio nogometaš Ante Rukavina koji je prije no što je za život počeo zarađivati loptom, lovio ribu, a prvi džeparac zaradio je baš ribarnici! Ante se, kaže, Marijana, odlično snašao van nogometnog terena, oduševivši je znanjem o vrstama i podvrstama ribe kao i kako prepoznati svježu od stare. Ipak, prije nego što su Marijana i Ante završili u ribarnici na Dolcu, Mare ga je odvela na rijeku da vidi kako se snalazi s pecanjem riječne ribe – zaključak je bio da mu morska puno bolje 'leži'.

 Nakon Ante, Marijana će ugostiti I Danijelu Martinović, Nives Ivanković i Gorana Navojca, a to je samo početak!

 

Komentara 4

DU
Deleted user
13:24 30.09.2011.

Bogami, kako \"zabijaš\" ovo će ti jedino i preostat!

SN
snovakor
14:05 30.09.2011.

Svakako ti Rukavina \"tuna\" ide bolje od ruka nego nogomet ... hahaha.... a još kad imaš takvog komada kraj sebe onda radiš s više \"radnog elana\" .... tu bi mogao za početak naučiti zanat :)

DE
denderi
14:11 30.09.2011.

neka se ante nikad više ne vrati na nogomet ,tu neka ostane di je ..ribarnica JE ZA NJEGA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije