Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga

Anica Kovač nije mogla sakriti suze: Ova tetovaža njegovi su zadnji otkucaji srca, umro je prije osam mjeseci

Zagreb: Dolazak uzvanika na sve?anu inauguraciju Kolinde Grabar Kitarovi?
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
07.07.2022.
u 09:18

Sjećam se kad me vodio za ruku kao dijete, kad smo živjeli vani, uz njegov odgoj mi doslovce ništa nije falilo, bio je strog i svoj, prisjetila se Anica svog oca.

Bivša Miss Hrvatske Anica Kovač u zadnje vrijeme je često u Zagrebu, a razlog je tome što se Anica s djecom seli iz Monaca u Zagreb, a njezin suprug Robert Kovač poslovno se vraća u Njemačku i obitelj će posjećivati što više može. Kako je ispričala u intervju za Novu TV, odlučili su da im baza bude Hrvatska i nadaju se kako će im se sin Marko ovdje početi baviti košarkom, a kći Letizia trebala bi studirati, a Anica misli da još nije spremna za samostalan život. 

U razgovoru za IN Magazin Anica se i rasplakala dok je odgovarala na pitanje koje je značenje tetovaže otkucaja srca na njezinoj ruci. – To je zadnji otkucaj mog tate koji je umro prije osam mjeseci. To čuvam, to mi je kćer uslikala i to držim... – ispričala je i na pitanje koji je trenuci najviše vežu za tatu, teško je skrivala suze. 

– Pa sve nekako. Sjećam se kad me vodio za ruku kao dijete, kad smo živjeli vani, uz njegov odgoj mi doslovce ništa nije falilo, jest bio strog i svoj, što je isto u redu i jako mi fali i taj dio ne može se opisati tako da sam jako sretna što sam imala takvog oca kao što je on i čuvam to... ne znam... bilo što da sad kažem, nema smisla. Sad si me rasplakao... – rekla je Anica novinaru. 

VIDEO Na 50. rođendanu Nine Badrić brojna poznata lica među 140 uzvanika: Pogledajte atmosferu

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:00 07.07.2022.

I meni je umro otac, ali ni jedni mediji to nisu objavili . Također nisam bacio tetovažu. Što ću sad?

DU
Deleted user
00:44 09.07.2022.

Steta sto se ne zeli vratiti na rodnu grudu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije