Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agonija

Angelina je frustrirana, opet su se pojavili problemi oko skrbništva

Foto: PA/Pixsell
1/6
25.05.2018.
u 09:57

Još uvijek traje sudski proces Angeline Jolie i Brada Pitta oko skrbništva nad njihovom djecom i zbog toga je glumici zabranjeno da djecu vodi izvan SAD-a.

Angelina Jolie i Brad Pitt odluku o razvodu donijeli su u rujnu 2016. godine, a njihova borba za skrbništvo nad njihovo šestero djece traje i dalje. 

Iako se nedavno činilo da je par konačno postigao primirje, sada su se stvorili novi problemi i to za Angelinu Jolie. Naime, glumica uskoro odlazi na duže vrijeme u London zbog snimanja novog filma "Maleficent 2" i htjela je djecu povesti sa sobom, ali sud joj to zabranjuje, piše Page Six.

Glumica je bila uvjerena kako će do ljeta sudski proces oko skrbništva biti finaliziran i sada je ljutita i frustrirana jer se mora odvojiti od djece na duže razdoblje. Sud je jasno naglasio kako djeca ne smiju napuštati Sjedinjene Američke Države dok traje ovaj sudski proces. Prijatelji glumice kažu da je opet potonula i frustrirana je zbog svega.

1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije