Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUA LIPA LI SI

Hauser objavio fotografiju s prekrasnom Kosovarkom i zbunio fanove

Dua Lipa i Stjepan Hauser
Foto: Instagram
1/5
24.05.2018.
u 16:56

Lijepa Dua i Hauser nastupit će u Ukrajini prije finala Lige prvaka, a Hauser je fotografiju s njom iskoristio da se poigra riječima. - Dua Lipa li si - napisao je Hauser i zbunio fanove koji ne razumiju hrvatski.

Čelist Stjepan Hauser uvijek je u društvu lijepih djevojaka, a otkad je prekinuo s Jelenom Rozgom još uvijek nije našao srodnu dušu. Premda ga se povezivalo s kolegicom, pijanisticom Lolom Astanovom, Hauser je još uvijek sam.

Na Instagramu je objavio fotografiju s jednom od trenutno najpoznatijih pjevačica na svijetu, Kosovarkom Duom Lipom. Lijepa Dua i Hauser nastupit će u Ukrajini prije finala Lige prvaka, a Hauser je fotografiju s njom iskoristio da se poigra riječima.

 

Dua Lipa li si 😜 #dualipa #hauser #UCLFinal #2cellos

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

- Dua Lipa li si - napisao je Hauser i zbunio fanove koji ne razumiju hrvatski.

 

Hola #hauser #soliverfashion

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

- Lipa na hrvatskom znači 'lijepa', ali je njegov opis igra riječima na pjesmu pod nazivom 'Lipa li si' što u prijevodu znači 'Tako si lijepa', stoga je on napisao dosjetku i zapravo rekao 'Dua tako si lijepa - jedno je od objašnjenja na engleskom.

Dua Lipa i Stjepan Hauser
1/7
Ključne riječi

Komentara 30

KO
koraknaprijed
17:51 24.05.2018.

Čuj Kosvarka? Stiže protestna nota od Dačića i Vulina,čuje bre to je srbija,ha,ha

BE
beriand
17:21 24.05.2018.

evo je stvarno prava vjest dana, bravo urednik

PO
POBROZDS
19:37 24.05.2018.

mala Albanka je avion!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije