Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Ana i Nicolas nemaju dovoljno vremena za uvježbavanje sambe

ples sa zvijezdama
HTV
27.11.2009.
u 19:14

– Pa ti si, Ana, novi Gobac! – komentirao je prijatelj Ane Ugarković njezino provlačenje iz emisije u emisiju velikog HTV-ova showa "Ples sa zvijezdama" unatoč pogreškama u plesnim koracima šarmantne gastro umjetnice.

Pa ti si, Ana, novi Gobac! – komentirao je prijatelj Ane Ugarković njezino provlačenje iz emisije u emisiju velikog HTV-ova showa "Ples sa zvijezdama" unatoč pogreškama u plesnim koracima šarmantne gastro umjetnice.

Trening poput meditacije

– Ples je za mene oslobađanje od stresa, čista meditacija! Neki dan sam mrtva umorna došla na trening, a nakon njega išla sam kući preporođena. Ipak, malo me plaši kako ćemo izgledati na plesnom podiju jer nismo imali dovoljno vremena za uvježbavanje sambe. To definitivno nije ples za mene – kroz smijeh nam je priznala Ana koja se, kaže, uopće ne opterećuje ispadanjem iz showa.

– Prvo, nitko nije vjerovao da sam pristala na ovako nešto, a sad mnogi ne mogu vjerovati da sam dogurala ovako daleko. Iskreno, i sama se čudim – objašnjava 37-godišnja omiljena hrvatska kuharica čiji su najvjerniji obožavatelji njezini mali nećaci.

– Kada sam prvi put nastupila i dobila loše kritike, dočekali su me s pitanjem – ‘Kaj buš se sad ispisala?’ Nestrpljivo iščekuju svaku subotu kad će svoju tetu vidjeti u posve drugom izdanju, a ne s kuhačom u ruci – priznaje Ana koja se ne može načuditi strpljenju svojeg učitelja i plesnog partnera Nicolasa Quesnoita koji strpljivo podnosi njezine pogreške na plesnom podiju i ponekad neusredotočenost.

Zabrinuti mališani

– Ma, Nicolas je za mene fenomen, nisam srela strpljiviju osobu. Katkad mu kažem kako mu se divim što me trpi ovakvu. Nikad nije izgubio živce, pravi je kavalir – objašnjava Ana koja svojega učitelja zbog mnogobrojnih obveza više ne uspijeva častiti malim kulinarskim delicijama.

– Obećala sam ekipi iz showa da ću im nešto fino skuhati, ali sada ništa ne stignem. Kad ispadnem, bit će vremena – smatra Ana koja će večeras dati sve od sebe da iznenadi sve svoje vjerne gledatelje i obožavatelje. Samba prema receptu njezina partnera Nicolasa Quesnoita sigurno neće biti neukusna.

Komentara 2

Avatar condor
condor
13:29 29.11.2009.

Kuharici Ani, niti vrteška guzom nije pomogla da na žiri ostavi dobar dojam, no gledatelji su je nagradili poradi šefle iz njene kuhinje.

SB
sbiki13
19:43 29.11.2009.

Ana napred to je samo zabava,a zli jezici neka se jedu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije