Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska snaha

Anđelka Prpić: Moj je supertalent lako šopingiranje za sebe i za druge

Foto: RTL, Storry press
1/3
01.06.2017.
u 08:20

Beogradska glumica koju gledamo u showu “Superljudi” hrvatska je snaha pa se u Senju, kaže, osjeća kao kod kuće.

Neodoljiv šarm, širok osmijeh i uvijek pozitivno raspoloženje zaštitni su znak beogradske glumice i hrvatske snahe Anđelke Prpić, koju pamtimo po seriji “Andrija i Anđelka”.

Odnedavno ima i ulogu u RTL-ovu showu “Superljudi” u kojem je gledamo u ulozi članice žirija. Još kao djevojčica voljela je čitati dramske tekstove, a recitiranjem se bavila od osnovne škole. Zanimljivo je da je u iščekivanju prijamnog ispita na glumi upisala Učiteljski fakultet. No kada je upisala glumu, odustala je od ideje da bude učiteljica.

– Sudjelovanje u showu “Superljudi” novo je, sjajno iskustvo. Glumcu su zapravo sve uloge novost. Najteže mi padaju one u kojima sam ja uistinu ja, u kojima nema scenarija, kostima. Tada imam milijun pitanja i dilema – tko sam, hoću li takva kakva jesam biti ikome zanimljiva... Na kraju je, čini mi se, sve ispalo lijepo i zabavno – istaknula je.
Na pitanje ima li ona neki supertalent, zaključila je da ga ima i da ga muškarci, za razliku od žena, neće razumjeti.

– Lako i neumorno mogu šopingirati i za sebe i za druge. To je moj talent – kaže Beograđanka koja ne krije da jako voli Hrvatsku i otkriva svoje omiljene rituale kada dođe u posjet:
– Kad smo u Rovinju, ne propuštamo bakalar, kad smo u Rijeci, jedva čekamo marendu, u Senju smo kao kod kuće, a u Brinju uživamo u najljepšem vrtu naše tetke Anđelke. Zagreb je rezerviran za kavu vikendom, ali čekam otvorenje Lude kuće, bivšeg kina Mosor, koju otvaraju Branko Đurić Đuro i Rene Bitorajac, u kojoj ću redovito igrati monodramu. Još mi se nije ostvarila želja da otoke obiđemo jedrilicom, ali mladi smo – kaže majka četverogodišnjeg sina Jakše o kojem govori u superlativima.


 

– Jakša je dijete kao iz TV prodaje; znate ono kad uzmete telefon, nazovete i naručite nešto po svojoj mjeri. Možda smo imali više sreće nego pameti. Voljela bih njegovati i održavati tu njegovu radost prema životu – kaže Anđelka koja sebe opisuje kao popustljivu majku:
– Nadam se da moj suprug neće vidjeti ovo jer pred njim to ne bih priznala. Jednostavno se zaljubiš u svoje dijete, i to je to. Trudim se ne odustajati od nekih principa. Ipak, višak ljubavi nikome nije naškodio.

Premda Jakša fizički više sliči na tatu, kaže da je veseo pa mnogi bližnji u njemu ipak vide više njezinih osobina.
Sa suprugom Darijem trudi se uvijek pronaći vremena za njih dvoje. – Svakodnevicu planiramo zajedno, ali ono istinsko vrijeme za nas je na putovanjima. To nam je strast – kaže glumica koja je već posvećena novim projektima.
– Osim snimanja serije za vašu televiziju, na ljeto ću uigravati monodramu “Ju, što me snađe” koju režira Branko Đurić pa vas na jesen očekujem na premijeri u Ludoj kući – zaključila je.

Komentara 3

GZ
glas_zumara
10:01 01.06.2017.

Dakle ti spavas na turskom jastuku, turskom poplunu, gledas turski sat, cuclas na njemackom itd. Itd. Ako se ne mozes pomirit s medusobnim utjecajem kultura i jezika, skloni se s interneta i skrati muku sebi i drugima

AL
alf
09:23 01.06.2017.

Sopingiranje, sto god to znacilo! Vecernji, jeli to jezik koji trebamo? Dali ste tukli praznu slamu I o tome u Esplanadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije