Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANDRA PAOVIĆ

''Stolni tenis i boravak u dvorani daju mi snage za rad i povratak''

Sandra Paović
Nino Strmotić/Pixsell
03.03.2010.
u 18:29

I dok su ženske stolnotenisačice izgubile od Mađarske, muški su ipak bili bolji od Srbije, ključni susret dobio je naš par Tošić - Juzbašić.

Poraz naših stolnotenisačica (1:3) od Mađarica u susretu Europske lige s klupe je u Spaladium areni promatrala i Sandra Paović. Njezina borba za povratak normalnom životu nakon teške nesreće još traje, trenutačno je na rehabilitaciji u Selcu.

– Malo sam umorna, no naći ću snage za nastavak. I dolazak u Split jako mnogo mi koristi, ipak se u dvorani uza stolni tenis osjećam najbolje – govorila je Sandra.

Žao joj je bilo što su njezine suigračice izgubile.

– Igrale su jako dobro, vrhunski. Da je bilo malo više sreće, da je Bakula pobijedila, možda bismo na kraju slavili – smatra Sandra Paović.

Zamjenica splitskog gradonačelnika Anđelka Visković Sandri je uručila i ček na 20 tisuća kuna.

– Ti si uzor svima nama, pokazala si što se može napraviti snagom volje. Želimo da skupiš još snage za povratak na sportske terene – poželjela joj je Visković.

A naša muška reprezentacija razveselila je malobrojne gledatelje u Areni, njih oko pet stotina, pobijedivši Srbiju s 3:2. Naši su nakon prva dva dvoboja vodili s 2:0, no Srbi su uspjeli izjednačiti. U ključnom dvoboju parova sjajno su igrali naši Roko Tošić i Ivan Juzbašić te pobjedom od 3:1 u setovima osvojili ključni bod za ukupni trijumf nad Srbijom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije