Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napao bivšeg igrača

Mourinho: A što je Sergio Ramos, magistar medicinskih znanosti?

Jose Mourinho
Reuters/PIXSELL
26.11.2014.
u 13:27

- Znam Ramosa već dugo i radi se o fantastičnom braniču. Ipak, on nije doktor. Nisam ni ja, ali radim svoj posao najbolje što mogu

Diego Costa zbog ozljede nije nastupao za Španjolsku, što je izazvalo reakciju njegova reprezentativnog kolege Sergija Ramosa koji je ustvrdio da je upitna Costina privrženost Španjolskoj. U obranu svog igrača odmah je stao Jose Mourinho.

- Znam Ramosa već dugo i radi se o fantastičnom braniču. Ipak, on nije doktor. Nisam ni ja, ali radim svoj posao najbolje što mogu. Moj doktor i doktor reprezentacije Španjolske rekli su da Costa nije u tako dobroj kondiciji da igra za reprezentaciju. I nitko se ne smije protiviti tome, rekao je Mourinho i dodao:

- Koliko znam, Ramos nije magistar medicinske znanosti i mislim da ne poznaje dovoljno dobro ljudsko tijelo.

Komentara 3

DU
Deleted user
14:43 26.11.2014.

hihi murinho kao da je balkanac.cccc..

RO
rolfmao
16:44 26.11.2014.

Napao?

MA
manuutd
14:27 26.11.2014.

Jose nisi ni ti doktor medicine , zapravo si vozac autobusa koji je usavrsiomparkiranje na 19 metara i vršiio si zadnja 3 mjeseca pritisak na Špa. selektora da ne zove Costu, jer Čelsi je bez njega , kao i autobus bez pravog vozača , naravno ne uzimajuci ohzir parkiranje vec voznju na dugu relaciju a ti znas da je načet i ne može na 2 strane da igra,cim odradi tekmu i imas 2-0upada Drogba sa 39 let..i to je to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije