Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO FSS

Dragan Stojković produžio ugovor sa Srbijom. Ostat će jedan od najskupljih izbornika svijeta?

Beograd: Počela gradnja Nacionalnog nogometnog stadiona Srbije
Antonio Ahel
23.05.2024.
u 15:30

Stojković je vodio Srbiju na Svjetskom prvenstvu u Katru 2022., a vodit će je i na Europskom prvenstvu u Njemačkoj koje se održava ovog ljeta. Također, s reprezentacijom se plasirao u elitni rang Lige nacija, pa je dobio povjerenje Saveza da nastavi s radom i nakon natjecanja u Njemačkoj.

Nogometni savez Srbije produžio je ugovor sa izbornikom Draganom Stojkovićem do 2026. godine, objavila je agencija Beta.

"Produženje suradnje s izbornikom Stojkovićem u skladu je sa željama i ambicijama Nogometnog saveza Srbije da naša A reprezentacija nastavi nizati uspjehe iu narednom razdoblju, što se odnosi i na Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Odluka će biti službeno usvojena na sjednici Izvršnog odbora u ponedjeljak 27. svibnja”, stoji na stranicama Saveza.

VEZANI ČLANCI:

Stojković je vodio Srbiju na Svjetskom prvenstvu u Katru 2022., a vodit će je i na Europskom prvenstvu u Njemačkoj koje se održava ovog ljeta. Također, s reprezentacijom se plasirao u elitni rang Lige nacija, pa je dobio povjerenje Saveza da nastavi s radom i nakon natjecanja u Njemačkoj. Europsko prvenstvo održat će se od 14. lipnja do 14. srpnja u Njemačkoj, a Srbija će igrati u skupini C sa Slovenijom, Danskom i Engleskom.

Legendarni Nemanje Vidić, član Skupštine FSS-a, tijekom kampanje za predsjednika tvrdio je kako Piksi i njegov stožer u reprezentaciji zarađuju osam milijuna eura godišnje, što ih čini jednim od najskupljih stožera u Europi i svijetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije