Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje dinamovaca

Mamić: Konačno smo igrali emotivnu utakmicu. Sigali: Nismo se mogli opustiti

Rijeka - Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
22.04.2015.
u 21:15

Nismo danas bili na razini kao zadnjih par utakmica s Rijekom. Bili smo nekako fizički prazni, napomenuo je trener Dinama.

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon plasmana njegove momčadi u finale Kupa.

- Čestitao bih jednoj i drugoj momčadi na dobroj utakmici. Konačno je Dinamo doživio da igramo emotivnu utakmicu; kakvog god naboja. Naravno da se uvijek netko ljuti, a netko veseli. Mislim da je u dvije utakmice Dinamo zaslužio plasman u finale Kupa – rekao je trener nakon susreta za službenu stranicu Dinama pa objasnio:

- Nismo danas bili na razini kao zadnjih par utakmica s Rijekom. Bili smo nekako fizički prazni, posebno u prvom dijelu dok smo u nastavku bili bolji da bi se na kraju očekivano malo povukli što je otvorilo par situaciju za Rijeku.

Žalio je Mamić jer izostao je puni učinak kapetana plavih.

- Ademi je imao problema s ozljedom i zbog toga nije bio onakav kakav je inače, a njegova trka i agresija su nam nedostajali.

Leonardo Sigali naglasio je kako je utakmica s Rijekom bila jako teška.

- Mislim da je naša konačna pobjeda potpuno zaslužena. Imali smo prednost, ali smo znali da će svejedno biti teško ovdje i tako je i bilo. Nisu oni imali pravih prilika, no niti sekundu se nismo mogli opustiti i na kraju smo jako zadovoljni jer smo ostvarili što smo i htjeli – rekao je Sigali, a Marko Pjaca se nadovezao:

- Teška, ali zaslužena pobjeda. Kada se pogledaju obje utakmice odnosno svih 180 minuta mislim da je ipak bolja momčad prošla dalje. Pokazali smo više, uspjeli smo u onome što smo htjeli, plasirali se u finale i imamo razloga za zadovoljstvo.

- Nije bilo lako, ali kada je ulog finale Kupa onda i treba biti teško, zar ne? Imali smo nekoliko prilika kojima smo si mogli osigurati mirnu završnicu utakmice, ali nismo zabili, no iako se zadnjih desetak minuta igralo više pred našim golom Rijeka nije imala neke izrazite prilike. Mislim da smo u dvije utakmice pokazali više i zasluženo idemo u finale – rekao je Josip Pivarić.

>>Dinamo izborio finale Kupa, Rijeci poništen gol i završila s igračem manje!

Komentara 3

Avatar cluesblues
cluesblues
00:43 23.04.2015.

nisu igraci bili "fizicki prazni" nego su bili lose takticki postavljeni i pripremljeni - poznata uzrecica vecine neiskusnih trenera koju ko papagaj ponavlja i zoki mamic je "mene ne zanima igra protivnika, mene zanima nasa igra". medjutim, i te kakoo je bitno prostudirat igru protivnika i postavit kontra igru, samo to treba znat - gulit stalno po "svome" je samo alibi za trenersko neznanje - dinamo je danas pokazal da ima odlicne pojedince koji se znaju timski borit i odigrat i defanzivu kad treba....

GI
gismund
08:13 23.04.2015.

dinamo je bio bolji u 2 utakmice, pogotovo u prvoj i zasluženo ide dalje. međutim, problem je što je dinamo sa kadrom koji ima treba pregaziti rijeku kao u prvoj utakmici i napuniti im mrežu, no s ovakovm igrom i pristupom ne da neće izboriti ligu prvaka nego neće niti u euro ligu. je li problem u treneru ili nečem drugom teško je reći, ali dinamo sve ove utakmice treba igrati kao pripreme za euro natjecanja, a ovakva bezidejna igra protiv objektivno slabije rijeke ne daje nade da će ni ove godine biti izborena liga prvaka!

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
23:28 23.04.2015.

Mamić: Konačno smo igrali emotivnu utakmicu jer nismo uspjeli unapred dogovoriti ishod radi europskog trenera na suparničkoj klupi. Sigali: Nismo se mogli opustiti jer susret nije dogovoren i prolaz nije bio osiguran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije