Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i perišić na tapeti

Legenda ne cijeni Hrvate: Mandžukić definitivno nije Tevez!

Mario Mandžukić
Juventus/Twitter
04.08.2015.
u 19:40

U Juventus su došli Mandžukić, Draxler, doći će i Götze, ali oni nisu kvalitetni kao Tevez, Pirlo i Vidal - kazao je Matthäus.

Njemačka legenda Lothar Matthäus jučer je kritizirao Interovu odluku da dovede Ivana Perišića, a danas je sličnu zamjerku imao i na Juventusovo dovođenje Marija Mandžukića. Bivši njemački reprezentativac očito ne cijeni hrvatske igrače.

- Mandžukić definitivno nije Carlos Tevez. U Juventus su došli Mandžukić, Draxler, doći će i Götze, ali oni nisu kvalitetni kao Tevez, Pirlo i Vidal - kazao je Matthäus za Gazzettu i dodao:

- Vidal će biti veliki gubitak Staroj dami i radit će razliku u Bayernu, dok su Draxler i Götze mladi i dobri, ali nemaju pobjednički mentalitet.

Jučer je pak izjavio kako se ne slažem s Interom oko prodaje Shaqirija.

- Ako kupiš igrača za 16 milijuna eura, onda ga ne pokušaš prodati nakon pola godine. Bio je prva zamjena Robbenu i Riberyju, a na Svjetskom prvenstvu igrao je odlično. Kao zamjena za njega spominje se dolazak Ivana Perišića, koji je dobar i brz igrač, ali čemu bacati novac ako imaš istog takvog igrača – Shaqirija - rekao je Matthäus.

>>'Ne slažem se s Interom, zašto bacati novac na Ivana Perišića?'

Komentara 15

KA
Karizma
20:02 04.08.2015.

Izgleda da sa njim jos upravlja srpska sponzorusa

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:57 04.08.2015.

čast njemu kao igraču ali kao trener bolje da šuti

DI
dinamojavolim1
20:04 04.08.2015.

jel to onaj bivsi trener partizana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije