Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIT ĆE 3 MIL. €

Halilhodžić preuzima Trabzonspor i dovodi Vukojevića?

Vahid Halilhodžić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.07.2014.
u 22:14

Navodno će na Vahino inzistiranje u Trabzonspor i Ognjen Vukojević. Razočarani će biti i u BiH jer željeli su vidjeti Vahu kao nasljednika Safeta Sušića.

Vahid Halilhodžić ovih je dana najpopularnija osoba u Alžiru. Dokazao je to i doček reprezentacije na kojemu je bilo stotinu tisuća ljudi.

Skandiralo se najviše Vahi, a navijači su ga molili da se predomisli i ostane na mjestu izbornika. No, od toga gotovo sigurno neće biti ništa.

Naime, turski mediji prenose kako će Halilhodžić u petak preuzeti Trabzonspor, s kojim će potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan tri milijuna eura.

Navodno će na Vahino inzistiranje u Trabzonspor i Ognjen Vukojević. Razočarani će biti i u BiH jer željeli su vidjeti Vahu kao nasljednika Safeta Sušića.

>> Vaha napustio Alžir, navijači potpisuju peticiju kako bi ga vratili

Komentara 3

HE
henky
01:30 03.07.2014.

Eto Kovaču - Vahi super potreban (inače ga ne bi vodio sa sobom, naravno!) - tebi nepotreban! Što općinstvo misli - koji trener je u pravu? I što ćemo sada Kovaču, kad te život tj. tvoja nogometna struka, demantira u tvojim odlukama od kojih su mnoge bile, na žalost, pogrešne. I nije to najstrašnije, ljudski je griješiti, ali ljudski je bome i priznati pogreške.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije