Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dulje nego 2003. g

Zagrepčani žive dulje: Evo koliko žive muškarci, a koliko žene

Zagrepčani
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
10.06.2015.
u 08:23

Svaki drugi stanovnik grada Zagreba umire od krvožilnie bolesti, najviše od ishemijske bolesti srca te cerebrovaskularne bolesti

Očekivano trajanje života za stanovnike Grada Zagreba iznosi 79,1 godinu, što je za 3,5 godine dulje nego u 2003. godini.

Očekivano trajanje života za muškarce iznosi 76,1 godina, a za žene 81,7 godina, govore podaci Zdravstveno- statističkog ljetopisa Grada Zagreba za 2014. godinu.

Svaki drugi stanovnik grada Zagreba umire od krvožilne bolesti, najviše od ishemijske bolesti srca te cerebrovaskularne bolesti, dok svaki  treći do četvrti stanovnik umire od raka.

>>Ovo je recept za juhu s kojom možete doživjeti stotu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije