Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na stand up komediju u Studio smijeha

Stand up
Stand up
PR
Autor
PR članak
21.01.2011.
u 14:20

Darujemo 1x2 ulaznice za srijedu 26. 1. i četvrtak 27. 1. u u 20.30 sati u Studiju smijeha

26. 1. srijeda u 20.30 sati u Studiju Smijeha, Vlaška 92: Tom Allen - stand up comedy večer na engleskom jeziku!

Nakon genijalnog otvaranja godine, nadamo se da ste spremni za petog stranog gosta u Studiju, a prvog ove godine – Toma Allena.

2005. Tom Allen pobijedio je na natjecanju "So You Think You’re Funny" u Edinburghu te nakon toga osvojio nagradu "BBC New Comedy Award".

Od tada nastupao je na festivalu "Just For Laughs" u Montrealu, na Glasgow i Leicester Comedy Festivalima, u London Soho Teatru, u New Yorku te je imao vlastiti show na "Edinburgh Fringeu" zadnjih četiri godine. Sljedeće godine nada se debitiranju na Melbourne i Sydney Comedy Festivalima. Prva gaža bila mu je u "Bethnal Green Working Man’s Club" kad je imao 21 godinu.

Naravno uz Toma Allena pozvali smo i neke komičare da mu se pridruže. Slovenskog gosta iznenađenja te Marinu Orsag koja će voditi cijeli program.

Ulaznica je samo 35 kn uz besplatne grickalice Vedrini na svakom stolu.

Rezervirajte svoja mjesta još danas na studio.smijeha@gmail.com ili 099 6739 888.


27. 1. četvrtak u 20.30 sati u Studiju smijeha, Vlaška 92: Best of 2010. godine!


Nakon rasprodane dvorane svaki četvrtak Studio Smijeha za kraj mjeseca daje vam još jednu priliku da vidite što je to punilo klub u 2010. godini!

Kako nam kaže većina publike, atmosfera u Studiju ne može se opisati riječima pa vam ne preostaje ništa drugo nego biti dio te atmosfere.
Nemojte biti jedan od onih koji požale što se svi smiju šalama koje se jednostavno ne mogu prepričati nego se moraju doživjeti!

Marinu smo deportirali na gažu čak u Budimpeštu pa smo ove večeri u punoj muškoj spremi. The men show!
Dakle "the men" koji će vas zabavljati su Ivan Šarić (the manly man), Vlatko Štampar (the big man), Goran Furjan (the ladies man), Tihomir Paravina (the psycho man). Gost je Mile Mylo Radulović (the skiny man).

Voditelj je Aleks Curać-Šarić (the rude man).

Uz grickalice Vedrini, nagradnu igru i piće po studentskim cijenama nema razloga da se ne pojavite u Studiju smijeha na još jedan četvrtak odlične zabave.

Broj mjesta je ograničen zato rezervirajte svoja mjesta već danas na studio.smijeha@gmail.com, 099 6739 888 ili 099 7980 076.

Cijena ulaznice: 25 kn

Vecernji.hr daruje

Ako se želite dobro nasmijati uz standupovce, slijedite link do naše Facebook aplikacije Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?