Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav bez granica

Upoznali su se online, a onda su napravili nešto što bi se rijetko tko usudio

Surfanje
Foto: Shutterstock
28.04.2015.
u 10:46

I dok su neki vrlo oprezni što se tiče prvog susreta i umjesto večere radije za prvi susret biraju odlazak na piće kako bi u slučaju " nepogodnih okolnosti" mogli jednostavnije pobjeći, drugi se za taj prvi susret odluče preletjeti i tisuće kilometara.

Da ljubav doslovno ne poznaje granice, dokazuju mnogi parovi u posljednje vrijeme.

I dok su neki vrlo oprezni što se tiče prvog susreta i umjesto večere radije za prvi susret biraju odlazak na piće kako bi u slučaju "nepogodnih okolnosti" mogli jednostavnije pobjeći, drugi se za taj prvi susret odluče preletjeti i tisuće kilometara.

Ludost ili čin vrijedan svakog divljenja?

Priče ovih parova govore u prilog drugoj tezi. Nakon mnoštva razmijenjenih poruka, upoznavanja i razgovora putem videopoziva, odlučili su se na potez na koji bi se rijetko tko usudio. Sjeli su u zrakoplov i otputovali  "u nepoznato" na prvi "dejt".

Prvi put ga je vidjela kada se odlučila preseliti kod njega

Mlada dizajnerica iz New Yorka, 26-godišnja Jil Rosado svog dečka nije nikada vidjela uživo sve do trenutka kada se odlučila preseliti u Australiju kod njega na godinu dana. Bilo je to njezino prvo putovanje izvan zemlje, a na to se odlučila nakon što je postao najbolji prijatelj, ispričala je za Yahoo. Godinu i pol razgovarali su putem Skypea. Znali su sve jedno o drugom. Ta godina dana u Australiji je proletjela, a Jill nije mogla produžiti svoju vizu i vratila se u New York. Njezin dečko posjetit će je tijekom zime, a kada on dobije diplomu, na njezinu će prstu zasjati prsten.

"Jednostavno sam znala da smo stvoreni jedno za drugo."

"Moram te ponovno vidjeti"

Mimi Shih, 32-godišnjakinja je iz New Yorka koja je upoznala dečka dok je bila u Londonu. Kratko upoznavanje rezultiralo je povezivanjem putem Linkedina, a zatim se komunikacija nastavila putem maila. Nakon pet mjeseci on je došao u New York gdje su se susreli nekoliko puta, a nakon što se vratio u London dobila je poruku: Moram te ponovno vidjeti! I ona je ponovno sjela u zrakoplov i odletjela za London. Ispričala je kako nikada ranije nije učinila ništa slično, ali nije htjela žaliti do kraja života jer to nije napravila. Dočekao ju je u zračnoj luci, pripremio romantičnu večeru i odveo u šetnju. Odlučili su pokušati započeti vezu. Sada se vide svaka tri do četiri tjedna, a Pete će se preseliti u New York.

"Bila je to ljubav na prvi pogled, ali ona je odlazila za Atlantu"

Oboje su bili gosti na vjenčanju, on iz Los Angelesa, ona iz Atlante. Ali dogodila im se ljubav na prvi pogled. Nakon večeri pune kemije i iskri koje su se među njima dogodile, ona je otišla i on je mislio da je više ikada neće vidjeti. Zatim je ona došla do njegova broja mobitela i uslijedili su česti pozivi i poruke. Nakon što je njegov račun tog prvog mjeseca bio vrtoglavih 400 dolara, odlučili su nešto poduzeti, neki korak dalje. Kupio je avionsku kartu za Atlantu i proveo vikend kod nje. Godinu dana poslije ona se preselila u Los Angeles, a dvije godine poslije ovaj par živi zajedno i živi svoju ljubavnu priču.

"Išla sam na put u San Francisco i pronašla sam ga u baru"

Ona je 28-godišnja spisateljica iz New Yorka koja se prijavila za projekt koji bi se mogao opisati kao "Otputujte u San Francisco i pronađite ljubav svog života". Iako nije vjerovala da će tu biti ikakve romantike, veselila se besplatnom putovanju u San Francisco. I dok su se redali neuspjeli susreti na slijepo, Britany je odlučila "odmoriti se od svega" uz piće u jednom od barova. I tu se dogodio onaj klišej. Upoznala je muškarca u baru i razgovarali su cijelu noć. Bilo je to dan prije njezina povratka kući. Sutradan ju je odveo u obilazak grada, pokazao joj je svoja najdraža mjesta. Noć je prošla prebrzo i iznenađujuće ugodno. Na odlasku mu je rekla: Pa, ako ćeš ikada biti u New Yorku, morat ćemo se vidjeti ponovno. I nakon mjesec dana, on je bio u njezinu gradu. Dogovorili su se da će se viđati kako budu mogli i vidjeti kamo će ih to odvesti.

>>Niste sigurni je li vaš partner zaljubljen? Otkriven je još jedan način na koji to možete provjeriti!

>>Ovo je 15 znakova da ste u vezi s dobrim muškarcem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije