Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strast

Žene kupujući na rasprodajama provedu čak osam mjeseci u životu

\'Christmas Shoppers STANDALONE: Shoppers walk on Princes Street in Edinburgh as stores try to encourage buyers in the run up to Christmas after weeks of flagging sales.\'
Danny Lawson/PA Photos/Pixsell
30.12.2010.
u 18:04

U britanskoj studiji sudjelovalo je 4000 žena, a pokazala je da će žene potrošiti najmanje 20 minuta na svaki izlet u šoping

Koliko žene vole šoping, nije više otkriće. Ta ljubav dolazi do izražaja posebno u ovo doba godine kada je gotovo nemoguće odoljeti sniženjima i rasprodajama! Prema novom istraživanju, žene kupujući na rasprodajama provedu čak osam mjeseci života! U britanskoj studiji sudjelovalo je 4000 žena, a pokazala je da će žene potrošiti najmanje 20 minuta na svaki izlet u šoping, prenosi Daily Mail.

Većina žena mjesečno odlazi u šoping i do osam puta što znači da će u prosjeku tražiti savršen odjevni predmet dva sata i 40 minuta. Čak 45 posto žena priznalo je da pokušava izbjeći plaćanje punog iznosa za neku stvar, a 50 posto njih reklo je da uopće ne kupuju na najmanje dva od osam izleta u šoping u mjesecu.

Dvije trećine žena kasnije požali što je kupilo nešto, a 60 posto njih shvati da im odjevni predmet ne odgovara kada dođu kući. Svaka deseta žena skriva što je kupila, a 17 posto laže o potrošenom novcu suprugu ili dečku. Gotovo trećina žena priznaje da kupuje da bi se razveselila.

– Oduvijek se znalo da žene vole rasprodaje, ali činjenica da potroše osam mjeseci života na to stvarno je otkriće – smatra Paula Felstead s portala HotVouchers.com.

Ključne riječi

Komentara 3

PP
pp
19:05 30.12.2010.

ma mogu i 16 mjeseci samo da ja ne trebam iući s njom...a ne trebam...tako da...život je lijep...

OB
-obrisani-
22:26 30.12.2010.

Bolje po brdu šetati i slušati kako pivaju ptičice

KA
karambita
11:25 01.01.2011.

Opet nekakva statistika i gluposti.......na kakve sve bedastoce netko zaradjuje placu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije