Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Žene iskreno objasnile: Tijekom seksa u ovom uživamo više nego u samom seksu

shutterstock
12.07.2020.
u 20:49

Samo 18 posto žena može postići orgazam putem vaginalne penetracije.

Mnogi misle da je seks samo penetracija penisa u vaginu, a za to je kriva neobrazovanost, ali i mnogo zastarjelih definicija poput ''gubljenja nevinosti''. Istina je da penetracija za žene nije najvažnija stvar. Prema studiji iz 2017. o seksu, samo 18 posto žena reklo je da može redovito postići orgazam samo vaginalnom penetracijom. Stimuliranje klitorisa daleko je učinkovitije za zadovoljstvo, ali sve je to u drugom planu kod seksa, prenosi metro.co.uk. Žene su podijelile u kojim stvarima najviše uživaju, a da to nije penetracija.

Beatrice, 26

Za mene je to sve povećavanje uzbuđenosti prije seksa, posebno s novim partnerima. Volim osjećaj adrenalina kad nekako znate da će se nešto dogoditi i zaista vas privlači ta osoba, a onda ona polako stavi ruku na vašu nogu, a vi jednostavno znate što slijedi.

Lucy, 23

Dodir općenito. Ruka vašeg partnera na bedru ili oko struka je ugodna. 

Charlotte, 24 

To mora biti stimulacija bradavica, ugrizi za vrat, bilo što što uključuje dodir mojih grudi. Nevjerojatno je dobro dodirivati se i ljubiti kada sam uzbuđena i ekstra osjetljiva.

Dana, 49

Oralno mi je bolje nego penetracija, odnosno, stimulacija klitorisa.

Amber, 30 

Oralni seks, očito. A dobro ljubljenje – uistinu podcijenjeno. 

Milly, 23 

Vjerojatno bih rekla kad u startu dulje zadržiš jedan poljubac nego inače i sviđa ti se. Ili bilo koji trenutak kada se dogodi nešto nespretno pa se dobro nasmijete tome. 

Susie, 27

Iskreno, više volim sve druge stvari nego penis u vagini. Ljubljenje (posebno ljubljenje u vrat), dodirivanje tijela, zadirkivanje i povećavanje uzbuđenosti. Uz to, sviđaju mi se pomalo kinky stvari, a oralni seks mi je bolji nego penetracija.

Stručnjak otkriva zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Komentara 16

5S
505.scrtom
22:45 12.07.2020.

ma daj da po nekoj jašem dan i noć kao da nemam drugog posla

MA
Marsal
22:29 12.07.2020.

Svratite na kavu, polizat cu vas k'o penzioner poklopac od jogurta;)))

Avatar Caroline
Caroline
11:12 13.07.2020.

Naravno da ne treba vjerovati anketiranim ženama, mjerodavno je što o tome misle - muškarci ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije