Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užasnuta reakcija

Žena snimila nepoznatog muškarca u vlaku: 'Omalovažavao je svoju zaručnicu s drugom osobom!'

Shutterstock
22.05.2024.
u 15:30

Prvobitno postavljen na TikTok od strane žene po imenu Ava, isječak prikazuje njezinu užasnutu reakciju dok se razgovor nastavlja u pozadini

Svi mi volimo misliti da možemo vjerovati svom partneru i većina nas ne bi dvaput razmislila o tome da on ode negdje s prijateljima. Ipak, jedna influencerica snimila je i objavila nepoznatog muškarca u vlaku nakon što je čula šokantne komentare koje je izgovorio o svojoj zaručnici, piše The Sun. 

Da stvar bude još gora, muškarac je čak priznao da je upoznao 'ljubav svog života' dok je bio na nogometnoj utakmici s prijateljima - a to nije bila njegova zaručnica. Nije iznenađujuće, video je postao viralan s više od 10 milijuna pregleda u manje od 24 sata.

VEZANI ČLANCI:

Prvobitno postavljen na TikTok od strane žene po imenu Ava, isječak prikazuje njezinu užasnutu reakciju dok se razgovor nastavlja u pozadini. Iako ne možemo čuti što je rečeno, šokirana influencerica daje nam uvid, pišući: "Ako se zoveš Amy, tvoj je zaručnik u vlaku na povratku iz Doncastera za Newark nakon gostujuće utakmice i govori svojim prijateljima kako je večeras na utakmici upoznao ljubav svog života."

Nastavljajući, dodaje: "Njegove točne riječi bile su: 'Točno takvu djevojku želim u svom životu, ali nažalost imam Amy. Da nema nje, vratio bih se u London s tom djevojkom'. Pitaj ga tko je Heather." U naslovu je autorica sadržaja pozvala Amy da ostavi svog zaručnika nakon što je čula razgovor u vlaku. "Ako si ti Amy, stvarno se nadam da ćeš ga ostaviti... zaslužuješ bolje!", dodala je.

@ava.m1a If you’re Amy I really hope you leave his sorry self you deserve better! #fyp #fypシ #xyzbca #foryou #parati #dejavu ♬ LABOUR - the cacophony - Paris Paloma

Nepotrebno je reći da je bilo beskonačnih komentara s drugima koji su otkrivali što bi učinili u srceparajućoj situaciji. Jedna je osoba oštro komentirala: "Kao osoba kojoj se ovako nešto slično dogodilo, nadam se da će ga ostaviti za svoje dobro." 

Netko drugi je tvrdio: "Nemoj biti s nekim ako on nije onaj/ono što želiš, nikad neću razumjeti da nekoga samo zavlačiš." "Nadajmo se da će ga Amy odbaciti bez ikakvog objašnjenja jer Heather vjerojatno nije zainteresirana za tog tipa koga je tek upoznala", komentirao je treći. 

Muž ju je prevario s njenom sestrom i ostavio: 'Odlučila sam reći djeci kakav im je otac'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije