Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorena veza

Žena pokazala kako izgleda krstarenje sa swingerima: 'Ovo nam je već treći put!'

TikTok
21.05.2024.
u 13:30

Ovakav brod mnogi nazivaju "brod grijeha"

TikTokerica Bella u jednom videu je ispričala kako su ona i suprug swingeri, te da već treći put idu na takvo putovanje, odnosno swingersko krstarenje. Naime, nedavno se ukrcala na krstarenje sa svojim partnerom Jaseom i odlučila je svima pokazati kako izgleda ova vrsta odmora, piše LADBible. 

Čim su se ukrcali na brod, kojeg mnogi nazivaju "brod grijeha", dočekala ih je hrpa madraca posloženih po podu. "To su naše igraonice", rekla je Bella.

VEZANI ČLANCI:

Zatim je pokazala kadrove iz svoje sobe, vrata svoje kabine ukrasili su raznim memeovima i stvarima koje će drugima dati do znanja za što su sve otvoreni, a na kraju su još dodali i ananas, što u swingerskoj zajednici označava da su 'slobodni za zabavu'.

Na brodu postoje posebne prostorije i palube na kojima odjeća nije potrebna, tu su i razne 'igraonice' za odrasle, a sve za oko 200 dolara po osobi po noći. Često se organiziraju i posebne tematske večeri kako bi se parovi dodatno opustili, a najčešće su to zabave s oskudnim kostimima. Brod prima i do 2000 putnika. 

@4ourplay.com 🍍🛳️ Part 3 (Day 2) of Bella’s ✨ spicy cruise✨ mini vlogs from our April 2024 trip! #cruise #vacation #vlog ♬ original sound - 4OURPLAY | Bella & Jase

 

@4ourplay.com Third night on another adults only ✨Spicy Cruise✨! #cruise #travel #couples ♬ original sound - 4OURPLAY | Bella & Jase

No, postoji velika zabluda o ovakvim krstarenjima, jer ona nisu seks partiji na brodu - postoji mnogo pravila kojih se putnici moraju pridržavati.

Bella je u videu u kojem gledateljima pokazuje brod i njihovu sobu, pokazala i kako su ona i Jase obukli pidžame za tematsku večer pidžama partyja. Dodala je kako je to jedini video koji je imala od te večeri. Sudeći po snimkama, dobro su se zabavili, pa ne bi bilo čudno da se vrate i sljedeće godine. 

Suprugu je pronašla djevojku koja izgleda poput nje: "To nam je spasilo brak!"

Komentara 1

MO
montello
10:15 22.05.2024.

tu nema spavanja bucno haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije