Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi birati strane

Žena priznala da se druži s prijateljičinim bivšim dečkom: ‘Saznala je i rekla mi da sam ju izdala!’

Shutterstock
19.05.2023.
u 20:00

Žena je objasnila da su njeni prijatelji - kojima je dala lažna imena Amy i Matt kako bi zaštitila njihov identitet - nedavno prekinuli, a stvari su bile teške za oboje nakon razlaza

Kad ste bliski prijatelji s dvoje ljudi koji su u vezi, može biti teško znati na čemu ste ako se oni odluče razići, jer se često može činiti kao da morate izabrati stranu. Tako jedna žena doživljava upravo taj scenarij nakon što je jedna od njezinih prijateljica tvrdila da ju "izdaje" jer nastavlja provoditi vrijeme s njezinim bivšim dečkom, unatoč tome što je s njim godinama bila bliska prijateljica, piše Mirror

Žena je objasnila da su njeni prijatelji - kojima je dala lažna imena Amy i Matt kako bi zaštitila njihov identitet - nedavno prekinuli, a stvari su bile teške za oboje nakon razlaza. Međutim, umjesto da stane na jednu stranu, žena je održavala svoje prijateljstvo s obje strane, što je Amy ostavilo bijesnom jer se sada osjeća "izdanom" od svoje prijateljice.

U objavi na Redditu žena je objasnila: "Prijateljica sam s Amy već godinu dana, a s Mattom oko četiri. Bili su zajedno povremeno oko dvije godine i imaju dva sina zajedno. Amy i Matt nedavno su prekinuli jer, iako je Matt jedan od mojih najboljih prijatelja, ponekad ne može biti dobar partner. Obično provodi više vremena igrajući videoigre nego brinući se o svojoj djeci. Zna da to nije dobro raditi i uči kako biti bolji. Amy se iselila iz njihovog zajedničkog stana i vratila se kući sa svojom obitelji. Nastavila sam se družiti s Mattom i smatram da smo dosta bliski. Međutim, mislim da se Amy to baš ne sviđa. Prije nekoliko tjedana otišla sam i provela neko vrijeme s Mattom u njihovom zajedničkom stanu u kojem sada živi sam. Amy je saznala i pobjesnila. Rekla je da je povrijeđena i da se osjeća izdano jer sam joj se iza leđa družila s bivšim dečkom i da ju je 'povrijedio više nego itko drugi'. Ne znam što učiniti jer mislim da ne bih trebao prestati biti prijatelj s nekim samo zbog prekida, pogotovo zato što sam prijateljica s Mattom mnogo dulje nego s Amy, ali shvaćam i kako se ona osjeća. Ne želim birati."

Komentatori objave uglavnom su bili na ženinoj strani, te su rekli da njeni prijatelji ne mogu imati utjecaja na to s kim se ona druži te su istaknuli činjenicu da je ona s Mattom prijateljica mnogo dulje nego s Amy. Jedna je osoba napisala: "Ovo je tako zbrkano. Ne dopustite da vam itko govori s kim ćete biti prijatelj." Dok je druga osoba dodala: "MI biramo s kim ćemo se družiti i izlaziti. Nitko drugi." A treća je osoba komentirala: "Razumijem da je Amy trenutno povrijeđena, ali to nije vaša krivnja. Vi odlučujete s kim želite biti prijatelj."

Tako im je ugodnije: Ova četiri horoskopska znaka ne vole imati puno prijatelja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije