Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što mislite?

Žena otkrila da suprugu priprema ručak za posao i po sat vremena. Ljudi smatraju da pretjeruje

@lizastian8/TikTok
23.11.2020.
u 11:30

Nekima nije jasno zašto ulaže toliko vremena i truda, a drugi se čude kako suprug pojede toliku količinu hrane

Liza Stian, 22-godišnjakinja iz San Francisca inspirirala je, ali i šokirala ljude na društvenoj mreži TikTok otkrivši da dnevno provede i po sat vremena u kuhinji kako bi suprugu pripremila ručak za posao.

"Katkada mi treba 20 minuta, a pokatkad 60. Sve ovisi o tome koliko je jelo koje pripremam komplicirano", tvrdi.

Meso ili tjestenina za glavno jelo, razne salate, karamelizirane jabuke za desert, sushi, nešto za međuobrok... Liza svakodnevno iznenadi hranom koju mu priprema, ali i dekoracijama poput sendviča u obliku medvjedića, prenosi The Sun.

@lizastian8

Lunch for my husband ❤️ Peanut butter from @nerdynuts , get 10% off with code “Liza10” ✨ ##lunch ##lunchformyhusband ##fypシ

♬ Up Beat (Married Life) - Kenyi

Dok je većina njezinih pratitelja oduševljena trudom koji ulaže, neki tvrde da pretjeruje. "Trebala bi zamijeniti supruga", napisala je jedna osoba dok se druga našalila kako ovakvu užinu za školu nije nikada dobila čak ni od roditelja: "Počinjem misliti da ih nikada nije bilo briga."

@lizastian8

##lunchformyhusband 🍚🍏

♬ Hawái (Remix) - Maluma & The Weeknd

Neki su se zabrinuli i količinom hrane koju njezin suprug jede. "Gospođo, tu ima hrane za pet obroka", "Definitivno previše za jedan ručak", napisali su.

Razljutio je školski ručak: Nekima je ovo jedini obrok u danu...

1/3

Komentara 3

DG
dana11042004@gmail.com
06:43 24.11.2020.

Ako radi 12 sati kao moj i još fizički posao, onda je normalno da jede puno! Moj ima na poslu i to dobije dvije marende! Jednu pojede u 11h, drugu oko 17h. Radi od 7- 19, doduše svaki četvrti dan dnevnu, pa noćnu i dva dana doma. Ko radi fizički posao, neće se udebljati sigurno

DM
drazen.muhvic
13:56 23.11.2020.

Mlada žena, mlad on... Za 10-ak godina (kada je prođe ova faza) lik će završiti na hot-dogu, pizzi i hamburgeru (tek onda će nabiti 30 kg viška). I onda će ona tražiti razvod jer kao nemaju ništa zajedničko...

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:32 23.11.2020.

Dobra žena! Samo, muž bi stvarno mogo nabit 30-40 kila viška...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije