Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U pola cijene'

Žena na Facebooku prodaje skupocjene naušnice koje je dobila od - ljubavnice svog supruga!

Facebook
15.03.2021.
u 13:30

Australka se na Facebooku malo i 'ispuhala' poručivši potencijalnom kupcu i da 'nakit dezinficira', da slučajno od ljubavnice njenog muža ne dobije klamidiju.

Jedna je Australka na Facebooku napisala da je nedavno saznala da je suprug vara, a onda je uslijedio i drugi šok - kad joj je suprugova ljubavnica poslala naušnice iz Tiffanyja na dar. Naušnice je dobila od svog ljubavnika, ali ih je iz nekog razloga odlučila proslijediti njegovoj ženi uz kratku poruku da će 'na joj bolje izgledati'.

Iz očitih ih razloga žena nije htjela zadržati, pa je u jednoj Facebook grupi oglasila da ih prodaje, a uz njih je napisala i cijelu priču o tome kako ih je i od koga dobila.

Piše tako da su 'u studenom prošle godine kupljene u Tiffany&Co za 2.500 kn', a od tad su, kaže, izgubile na vrijednosti, pa ih prodaje u pola cijene, za 1.250 kn.

Ovo su najodbojnije stvari koje muškarci rade tijekom seksa:

1/6

Osim ovog opisa Australka se na Facebooku malo i 'ispuhala' poručivši potencijalnom kupcu i da 'nakit obavezno dezinficira', da slučajno od ljubavnice njenog muža ne dobije klamidiju.

- Koliko je god ovaj dar lijepa gesta žene koja mi je život pretvorila u pakao, ne želim u nijednu svoju rupu stavljati ništa što je bilo u njenoj - dodala je prevarena žena, a objasnila je i da je upravo taj komad nakita 'zaslužan' za njeno saznanje o muževoj prevari - za koju je kako prenosi Metro i doznala po računu iz Tiffanyja.

 Sami napravite sredstvo za čišćenje prozora prije proljetne generalke!

Komentara 1

LU
luzer96
05:53 16.03.2021.

Prvi glas da su i u Australiji uvedene kune....znači vrijedi novac a mi planiramo uvesti euro kao sredstvo plačanja a same naušnice baš i nisu preskupe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije