Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužio ju je za prevaru

Iskradala se iz kuće da jede McDonald's jer je partner vegan, ali on je uvjeren da je bila s drugim

Shuttershock
09.03.2021.
u 11:30

Želi ga vratiti, ali on joj ne vjeruje u priču da se iskradala iz kuće kako bi jela pileće medaljone.

Jedna djevojka podijelila je na mreži Reddit priču o prekidu s dečkom, a razlog je zaista nevjerojatan. Kako ona kaže, u vezi su bili tri godine i počeli su živjeti zajedno. Ona je tada odlučila biti veganka baš kao što je i on, ali u zadnje vrijeme takav način prehrane postao joj je neizdrživ. 

Ipak, nije ga htjela razočarati, pa je iza njegovih leđa često posjećivala McDonald's i jela pileće medaljone, odnosno nuggetse. Barem dva puta tjedno izlazila je iz kuće s izmišljenim opravdanjem kako bi zadovoljila žudnju za mesom. Partner je postao sumnjičav, ostavio ju je i optužio da ga je varala!

"Znala sam lagati da moram u kupovinu namirnica, otišla bih u McDonald's, a na putu kući svratila bih kupiti nekoliko namirnica kako bi bilo uvjerljivo. Mjesecima sam to radila, ali postao je sumnjičav i optužio me za varanje. Sve sam mu ispričala, ali ne vjeruje mi - uvjeren je da spavam s drugim. Kako da mu dokažem da nisam bila s drugim? Nikad nisam mislila da ćemo prekinuti zbog ovakve gluposti."

Stiže proljeće: Na zagrebačkom Tomislavcu procvjetala Magnolija!

Iako je ona tužna i obratila se korisnicima Reddita za pomoć, ljudi nisu mogli sakriti koliko im je ova situacija smiješna. "Sve što on vidi je kako mu se cura iskrada iz kuće, odbija da on ide s njom i vrati se za nekoliko sati. Naravno da ne izgleda dobro i da djeluje kao prevara."

"Ako si platila karticom McDonald's, pokaži mu to na aplikaciji, tako ćeš sve dokazati", napisao je netko.

Bilo je i onih koji su, kako prenosi The Sun, rekli da nije bitno je li bila s drugim ili je jela meso - lagala ga je i skrivala nešto o sebi.

Znate li zašto je McDonald'sov znak žute boje?

1/4

Komentara 2

IV
ivica.vranjic
12:05 10.03.2021.

Mala nije normalan čim je vegan. Nađi si muškarca i drapaj što želiš!

RE
reborn
13:10 09.03.2021.

Tu vezu treba resetirati ili prekinuti, naravno da je veza neodrživa ako se jedno od njih mora skrivati pred drugim da bi jeo svoju omiljenu hranu. Nego, pravo pitanje je - zašto sam ja to uopće čitao?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije