Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Želite peći kolač, ali nemate mlijeko? Nema problema, postoji nekoliko namirnica koje možete koristiti umjesto njega

Shutterstock
19.12.2022.
u 01:07

Određene namirnice dat će jednake rezultate kao i mlijeko

Rebekah Strand je kuharica u tvrtki Conagra Brands i radi na razvoju proizvoda i recepata testirajući ih u kuhinji, a kaže kako postoje izvrsne zamjene za mlijeko koje će dati jednake rezultate, piše Fox News.

Ovo su čajevi koje ne biste trebali piti, a razlog je sasvim opravdan!

1/6

"Jedno od značenja pametnog kupovanja je nabavljanje alternativnih namirnica koje ne zahtijevaju čuvanje u hladnjaku. Tako ja, na primjer, uvijek imam mlijeko u prahu ili kondenzirano u smočnici, a obje namirnice mogu se koristiti u receptima umjesto običnog mlijeka", kaže Strand.

Ako ste krenuli peći kolač i shvatili da vam nedostaje mlijeko, umjesto odlaska u trgovinu zavirite u svoj hladnjak i zgrabite jogurt, kiselo mlijeko ili neki slični mliječni proizvod. Svi mogu poslužiti, a ako baš nemate ništa od navedenog možete jednostavno koristiti običnu vodu. "U tom slučaju jedino treba pojačati količinu maslaca u receptu, zaključuje Rebekah.

Napravite fritule kod kuće: Imamo savršeni recept s kojim nema 'dizanja' tijesta i gotove su za čas!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije