Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nail art

Želite ovakve nokte? Uredite ih same bez odlazaka u salon

Nail art
Foto: screenshot/youtube
1/2
15.01.2014.
u 10:45

Ako se niste dosad usudili poigrati se s bojama, nema razloga da sada ne počnete

Može se činiti komplicirano, ali zaista nije teško imati lijepe i njegovane nokte i bez odlaska u neki salon za uljepšavanje. Ako se niste dosad usudili poigrati se s bojama, nema razloga da sada ne počnete. Već nakon nekoliko puta postat ćete prave majstorice u uređivanju noktiju.

Morate imati neki osnovni alat za uređivanje, paziti na higijenu da ne bi došlo do neke infekcije i puno mašte i kreativnosti. Ako niste kreativni, a htjeli biste se okušati u ukrašavanju noktiju, pogledajte video u kojem ćete vidjeti korak po korak kako dobiti prava mala umjetnička djela na noktima.

>>Nokti su ogledalo zdravlja i prvi alarm koji valja uzeti u obzir

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije