Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znate li zašto?

Zaluđene novim trendom: 'Miris vagine djeluje kao ljubavni napitak'

Žena u donjem rublju
Thinkstock
10.02.2020.
u 21:51

Svojim mirisom vagine privlače muškarce, a neke su ga čak i krenule prodavati.

Prodaja vaginalnih mirisa postala je jako popularna u posljednje vrijeme, pogotovo nakon što je Gwyneth Paltrow počela prodavati mirisnu svijeću koja miriše kao vagina na njezinom web shopu Goop. Ovaj tjedan stručnjakinja za seks, Erykah Badu, objavila je da počinje s proizvodnjom i prodajom proizvoda nazvanog 'Badu's P-y', a uskoro kreće i s pokretanjem svoje vlastite online stranice.

Shaan Boodran, autorica mnogih knjiga o seksu, rekla je kako miris vagine djeluje kao ljubavni napitak te privlači muškarce. "Vaginalni miris tijekom ovulacije, a i inače kada vam treba mala doza samopouzdanja, djeluje kako ljubavni napitak", piše nypost.com.

"Bez obzira čini li to osobu neodoljivom ili ne, ako tako osoba razmišlja, imat će više samopouzdanja i osjećat će se snažnije i zadovoljnije sobom. Nema nikakvih zdravstvenih rizika za osobu koja to radi, a ni za druge te od toga nećete drugačije mirisati".

Boodran kaže kako se ovom tehnikom koristi već deset godina, ali rezultati nisu uvijek jednaki. Nekad je okružena muškarcima, a nekad ne primijeti razliku pa kaže da ne zna kako točno mirisi funkcioniraju, ali kaže da se osjeća kao božica s nevjerojatnom tajnom dok nosi svoj miris.

Pogledajte kako Hrvati povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
22:10 10.02.2020.

"...'Miris vagine djeluje kao ljubavni napitak'..."___Hm, pa baš i ne bi reko...

PR
predator57
22:22 10.02.2020.

Tko voli pošaljem mu ja ženine usaftane nakon fizičkog rada,neka uživa u mirisu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije