Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično

Za uređenje dvorišta potrošili su samo 360 kuna: 'Volimo recikliranje stvari'

Privatna arhiva
20.04.2020.
u 07:00

Samostalno su preuredili cijelo dvorište i napravili svoj namještaj, a trebalo im je samo nekoliko drvenih paleta.

Danielle Healy i njezin partner Harry htjeli su preurediti svoje dvorište, ali nisu htjeli potrošiti previše novca. Stoga su uzeli stvari u svoje ruke i kupili drvene palete za 360 kuna te samostalno sagradili namještaj za sjedenje i kućicu za igranje, prenosi metro.co.uk.

Drvene palete su pronašli na Facebooku, a njihov projekt trebao je 13 sveukupno. Kako bi napravili kućicu za igranje, raskomadali su nekoliko paleta kako bi napravili oblik te sve obojali bojom koja im je ostala od prijašnjeg renoviranja. Kućica je savršena za njihovog sina, koji tamo može spremati igračke i imati sigurno mjesto za igru.

Foto: zvonimir ferina

Dok je dio za sjedenje savršen za roditelje da se odmore i uživaju, dok imaju pogled na svog sina. Za namještaj su koristili drvene palete koje su jednostavno posložili jednu na drugu te za naslon su koristili polovicu paleta. Danielle je rekla da je jednostavno naviknuta sve raditi sama i vrlo je kreativna.

Fotografije svog dvorišta objavili su u Facebook grupi DIY On A Budget Official i ljudi su bili oduševljeni rezultatom. “Volim recikliranje starih stvari. Sjajan posao”, glasio je jedan komentar. “Stvarno dobra ideja! Obožavam kućicu za igranje”, složila se jedna korisnica. Za kraju uređenja su naručili nekoliko jastuka kako bi im sjedenje bilo udobnije. “Sa sigurnošću mogu reći da ćemo izolaciju provesti u dvorištu”, rekla je Danielle.

Za odmor odlično odgovara jedna kava. U videu saznajte koliko kave piju Hrvati:

Komentara 2

SA
samoprovizijaipare
10:28 20.04.2020.

Klošar style

SS
Silver_surfer_
07:26 20.04.2020.

Vvaauuu ekipa kako cool.... Jeee tooo.. Naši dečki kaj u Kozari boku recikliraju oni za 100kn kupe BMW x6 pa ga rasklope u elitnu kućicu na drvetu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije