Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svijetla i prozračna

Cijelu je kuhinju preuredila samo za 235 kn: "Kakva transformacija, izgleda stvarno odlično!"

Privatna arhiva
10.02.2020.
u 18:18

Dugo je razmišljala o preuređenju kuhinje, ali uvijek je odustala zbog svoje dvoje djece. No odlučila je iskoristiti svoje vrijeme i napravila odličnu promjenu.

Pronalazak vremena i novaca za preuređenje kuće nije uvijek jednostavno, pogotovo ako imate obitelj i dodatne troškove. No ova majka uspjela je preurediti svoju staru i mračnu kuhinju u dva dana i to za samo 235 kuna, prenosi mirror.co.uk.

Kayleigh Ann Rose Withington preuredila je svoju kuhinju iz mračne, malene i zatrpane u veliku, svijetlu i prozračnu kuhinju. Za preuređenje su joj bila potrebna samo dva dana, a promjenu je podijelila na svom Facebook profilu te oduševila mnoge korisnike na društvenim mrežama.

Svoju kuhinju odlučila je obojati cijelu u bijelo: "Ljepše je kada je sve svjetlije i prozračno." Nekadašnje pločice na podu zamijenila je drvetom koje je pronašla na tavanu roditelja svog supruga te ih je obojala u bijelo. Sve što je trebala napraviti je obojati pod i ormariće te je kuhinja odmah izgledala novo. Rekla je: "Za pod i pločice iskoristila sam bijelu boju, ormarići su obojani bijelom krednom bojom i to je sve!"

Nakon što je fotografiju podijelila i na svom Instagram profilu, oduševila je ljude i dobila puno komentara na odličnu transformaciju.
Jedna korisnica je napisala: "Odličan posao, ovakvi su i moji ciljevi za kuhinju. Zbog tebe želim otići obojati cijelu kuću u bijelo".
"Kakva trasnformacija! Izgleda stvarno odlično", napisala je druga korisnica.

Pogledajte što vaš dom govori o vama:

Ključne riječi

Komentara 7

SN
snovakor
20:11 10.02.2020.

Ovo se zove pospremljena prostorija i pofarbana...daleko od preurdjene !!

PI
Piksy
12:30 11.02.2020.

Meni jako lijepo..bijelu obozavam..i sivu..i na to pase bilo sto i eventualno bilo koja treca boja

JB
jon.b.
08:19 11.02.2020.

samo me zanima kak to izgleda uživo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije