Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preplanule i lijepe

Vaš najveći saveznik: Sok od mrkve za ljepotu i zdravlje!

Mrkva
Foto: Thinkstock
19.07.2014.
u 12:00

Većina nas u ove ljetne dane želi postići i održati preplanuli izgled kože. Sok od mrkve će vam pomoći u tome...

Većina nas u ove ljetne dane želi postići i održati preplanuli izgled kože.

Sok od mrkve će vam pomoći u tome. Mrkva je bogata beta–karotenom koji potiče proizvodnju melanina, a upravo je on odgovoran za boju kože. No, osim za postizanje lijepe preplanule boje, sok od mrkve je prava riznica zdravlja.

Sok od mrkve najbolji je izvor vitamina A koji je snažan antioksidans, bogat je i vitaminima B, C, D, G i K. Ovaj sok daje čvrste kosti i zube, sprječava nastanke upalnih procesa očiju, jača otpornost tijela prema infekcijama, štiti živčani sustav i daje vitalnost.

>>Šareni sok koji će vam pomoći u postizanju i održavanju zdravlja čitavog organizma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije