Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uključite se u humanitarnu akciju City Centera one #IJaBihNaMore

Uključite se u humanitarnu akciju City Centera one #IJaBihNaMore
Foto: Promo
1/10
25.05.2023.
u 13:25

Obavite shopping od 1. do 4. lipnja i preuzmite jedinstveni poklon, a City Center one će u vaše ime donirati financijska sredstva i tako mališanima slabijeg imovinskog stanja omogućiti uživanje u ljetnim praznicima.

Ljeto je iza ugla, što znači samo jedno: bliže se praznici! I dok za većinu mališana oni znače stvaranje divnih uspomena uz kupanje u moru i druženje, postoje i oni koji nažalost nisu tako sretni. Kako bi i oni dobili priliku ispuniti ljetne dane najljepšim sjećanjima, City Center one East i West udružili su se s udrugom Naš san njihov osmijeh, koja od 2019. godine djecu iz obitelji slabijeg imovinskog statusa vodi na more.

U slanju mališana na more možete pomoći i vi, i to jednostavnije nego ste mislili. Sve što trebate učiniti jest od 1. do 4. lipnja svratiti u City Center one East ili West, kupiti nešto za sebe ili svoje najdraže u iznosu od 30 eura ili više te račun pokazati ljubaznim hostesama koje vas čekaju u sklopu akcije #IJaBihNaMore. Vi ćete dobiti podsjetnik na dobro djelo koje ste učinili, a City Center one će u vaše ime donirati 3 eura udruzi Naš san njihov osmijeh i tako osigurati financijska sredstva kojima će se podržati projekt More ljubavi.

Foto: Promo

Svi koji se odazovu humanitarnoj akciji kao uspomenu na sudjelovanje dobit će posebnu razglednicu koju je ilustrirala Mateja Sučević te mali znak pažnje uz koje će ljetni dani postati još bolji: kremu za sunčanje, slamnati šeširić, lepezu ili osvježavajući sladoled. Ipak, najveća nagrada bit će činjenica da ste mališanima omogućili bezbrižno ljeto uz puno smijeha, druženja s vršnjacima, plivanja u moru, uživanja u sladoledima i zalascima sunca na plaži.

“Neprestano osluškujemo potrebe zajednice i nastojimo pomoći kada god smo u prilici, a posebno smo osjetljivi kada su u pitanju djeca. Tako smo ususret ljetu odlučili podržati projekt More ljubavi u organizaciji udruge Naš san njihov osmijeh te, uz pomoć posjetitelja City Centera one, pomoći u prikupljanju novčanih sredstava kroz posebnu akciju #IJaBihNaMore. Sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama poslati što veći broj mališana na zasluženo ljetovanje, stoga još jednom pozivamo sve koji su u prilici da u periodu od 1. do 4. lipnja svrate do svoga City Centera one i ovom malom gestom pomognu svijet učiniti boljim mjestom“, poručili su iz shopping centra City Center one.

Foto: Promo

''Zahvaljujemo se City Centeru one na suradnji kao i na prilici da zajedno osiguramo besplatan boravak na moru dječici iz svih dijelova Hrvatske. Također se zahvaljujemo svim kupcima koji će u periodu od 1. do 4. lipnja svratiti u navedeni centar i kupnjom u iznosu iznad 30 eura sudjelovati u našoj akciji. Ovoga nam ljeta u Istru stiže preko 200 dječaka i djevojčica svih uzrasta s roditeljima/skrbnicima i uz vašu će pomoć njihov boravak postati nezaboravan dio života kojega će pamtiti i u godinama koje slijede i stoga vam hvala'', izjavio je predsjednik udruge Naš san njihov osmijeh Igor Loparić.

Foto: Promo

Prošlog ljeta u ljetnim praznicima na ovakav je način, zahvaljujući projektu More ljubavi, uživalo više od 135 djece. Uz pomoć akcije #IJaBihNaMore City Centera one East i West te svih posjetitelja velikog srca, taj broj ove godine može biti puno veći. Pomozite dječju maštu pretvoriti u stvarnost i priuštite im nezaboravno ljetovanje na Jadranu. Vidimo se u City Centeru one!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije