Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Oktogonu

U Zagrebu će se održati prvi modni Advent u Europi!

advent
Borna Filić/PIXSELL
03.11.2016.
u 16:26

Oktogon će po prvi puta dobiti dašak glamura, upravo onoga kakav vidimo na najboljim svjetskim revijama

Turistička zajednica grada Zagreba ove je godine odlučila dodatno proširiti već bogat adventski sadržaj pa će tako Zagrepčani i svi posjetitelji hravtske metropole moći uživati u čak deset novih događanja u vrijeme Adventa.

Među njima, našao se i Modni advent koji će se održati u Oktogonu od 10. do 31.12. U sklopu toga cijeli će prostor Oktogona biti uređen u stilu modne ulice, a čak 12 hrvatskih dizajnera predstavit će svoje kreacije.

Svakoga dana održavat će se bogat jazz program, a, za samo otvaranje, najavljen je i koncert iznenađenja. Tu je i gastronomska poslastica pa će svake serije za posjetitelje kuhati Mate Janković i poznati hrvatski dizajneri, a četvrtkom će se kratkim revijama predstaviti dizajneri. Nedjelje su rezervirane za Business Caffe i uspješne hrvatske poduzetnike. 

Ovo je prvi takav modni Advent u Europi, a organizatorice ovog posebnog događaja su dizajnerica Đurđica Vorkapić, Nives Polovina Barun i Sanja Drakulić koje su istaknule da će posjetitelje svake večeri između 20 i 21 h čekati neka glazbena ili modna poslastica.

Komentara 1

DU
Deleted user
10:27 04.11.2016.

A kad će nekoga zanimati vjerski advent kada se već parazitira na Crkvi sa svim tim nakaradnim glupostima i kičom po ulicama, trgovačkim centrim (katedralama konzumerizma), krčmama i domovima ljudi koji uživaju advent a da ni ne znaju što advent predstavlja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije