Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz malo vode

Tvrdokorne mrlje od kave više nisu problem: Uklonite ih uz dva jednostavna trika za koje vam treba samo - voda!

shutterstock
28.06.2020.
u 07:00

Mrlje od kave teško se čiste, pogotovo na bijeloj odjeći, ali pomoći će vam ovi trikovi.

Kava je jedno od omiljenih pića. Većina ljudi ne može zamisliti dan bez barem jedne šalice kave. No mrlje od kave nije lako očistiti, pogotovo kada se radi o bijeloj odjeći, prenosi Real Simple. Donosimo vam dva jednostavna trika kako očistiti mrlje od kave, a potrebni su vam samo proizvodi koje već imate doma.

Za prvi trik potrebna vam je samo gazirana voda. Prvo svoju mrlju od kave lagano pošpricajte gaziranom vodom. Zatim lagano tapkajte krpom, važno je da ne trljate kako ne biste uništili vašu odjeću. Počnite izvana prema unutra, kako vam se mrlja ne bi proširila. 

Za drugi trik, potrebna vam ja samo obična, vruća voda. Svoju vodu zagrijte dok ne počne kipjeti. Zatim je lagano prelijevajte preko mrlje, s nekoliko desetaka centimetara visine. Također krenite izvana prema unutra, kako ne biste proširili mrlju. Iscijedite svoju odjeću i operite u čistoj vodi. 

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto vole bicikliranje:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije