Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprobajte!

Trikovi za rješavanja smrada od cigareta u domu: Funkcioniraju bez greške!

Shutterstock
09.11.2023.
u 08:00

Miris cigareta uvlači se u namještaj, tekstil, pa čak i zidove doma u kojem se puši godinama, a izvući ga potpuno nije baš brz posao.

Savjeti za čišćenje gospođe Hinch postali su toliko popularni da ih dijele njeni obožavatelji. Osim toga, oni sami su počeli dijeliti svoje trikove. Naime, gospođa Hinch je omiljena britanska influencerica koja dijeli savjete za čišćenje na jednoj Facebook grupi koja ima skoro 700.000 članova, piše The Sun.

Pratiteljica Paula postavila je pitanje u grupi: "Može li mi itko preporučiti kako ukloniti miris dima cigareta iz doma?". Ona je, naime, kupila kuću u kojoj se pušilo 30 godina i smrad je zaista grozan. Obožavatelji gospođe Hinch obasuli su je trikovima za uklanjanje nepoželjnog smrada.

VEZANI ČLANCI:

"Vrlo ste hrabri jer ste kupili dom pušača, to nije za one slabog srca! Ako imate drvene podne daske koje su najvjerojatnije pune katrana, najbolje bi bilo da ih uklonite te da zidove ogolite do žbuke, a onda sve površine, zidove i strop dobro operete najmanje pet puta", savjetovala joj je korisnica imena Claire. 

"Šećerni sapun odličan je za čišćenje svih površina, a prije toga sklonite tepihe", nadovezala se jedna pratiteljica. Druga je, pak, predložila Pauli da kupi boju koja blokira mirise.

"Ako je smrad ušao u tepihe ili tkanine u stanu, najbolje ih je baciti i kupiti nove", glasio je još jedan od savjeta. "Narežite luk na pola, pa ga ostavite u svakoj prostoriji da upija mirise", napisala je pratiteljica Rachel.

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Asterix
Asterix
08:36 09.11.2023.

Imam i ja genijalan savjet, neka sruši kuću i izgradi novu na istom mjestu. Ako ostavi iste temelje neka ih dobro ispere... najmanje pet puta.

Avatar votum
votum
08:55 09.11.2023.

Nek počne pušiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije