Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija u tijeku

Trendi narukvice koje donose sreću

Borboleta narukvice (1)
Foto: Budi.in
1/3
10.03.2013.
u 11:20

Borboleta narukvice osvojile su mnoge poznate dame hrvatskog javnog života, kao što su: Tatjana Dragović, Severina, Emina Šokota, Jasmina Bagarić i mnoge druge, a nadamo se da će i vas!

Priča o Borboleti započela je s jednom mladom dizajnericom i njezinom ljubavlju prema narukvicama-srećonošama koje nas povezane s citatima najznačajnijih filmskih likova, uvode u prekrasan svijet Borboleta nakita.

Spoj svilenog konca, poludragog kamenja i pozlaćenih leptira, kao zaštitnog znaka Borbolete koja na portugalskom znači leptir, kreirale su najtraženiji komad nakita na tržištu koji sve češće možemo vidjeti na zapešćima ljubiteljica mode. Male, decentne, a ipak efektne narukvice uklapaju se u svačiji stil, a čak donose i sreću.

Citati poput „Show me the money!\" Rod Tidwell-a iz filma Jerry Maguire ili  „Mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get\" legendarnog Forrest Gump-a  iz Oscarom ovjenčanog istoimenog filma, poruke su čiji sadržaj nam uvijek izmami osmijeh na lice.

Borboleta narukvice osvojile su mnoge poznate dame hrvatskog javnog života, kao što su: Tatjana Dragović, Severina, Emina Šokota, Jasmina Bagarić i mnoge druge, a nadamo se da će i vas!

Budi.In u vrijeme dodjele najprestižnijih filmskih akademskih nagrada, Oscara, u svojoj promotivnoj akciji predstavlja vam Borboleta nakit sa četiri slavna citata iz Oscarom nagrađivanih filmova; „Frankly my dear, I don\'t give a damn\" nezaboravnog Rhett Buttlera za remek djelo stoljeća Zameo ih vjetar, „We\'ll always have Paris\" kojom je generacije i generacije osvajao Rick Blaine u Oscarovskoj Casablanci, „After all, tomorrow is another day\" legendarne rečenice Scarlett O\'Hare, kao i najpoznatije ljubavne izjave, koja je s Titanicom obišla svijet; „Jack: Where to miss? Rose: To the stars.\"

U ovoj eksluzivnoj ponudi po prvi puta je predstavljena Borboleta linija narukvica dizajnirana od gumiranog konca i pozlaćenog zaštitnog znaka, koja je u ovoj ponudi dostupna u četiri atraktivne boje - žuta, roza, zelena i plava.

Naručite svoju Borboleta narukvicu putem call centra na broj 0800-4323 ili online na http://www.budi.in/shop
Količina je ograničena i ponuda traje do 11.03.2013.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije