Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za zapetljanu kosu

TikTokerica tvrdi da smo se cijelo vrijeme pogrešno češljali: Četku bismo trebali drugačije okrenuti?

TikTok/audreyVictoria
26.11.2021.
u 12:36

Nemojte ovako češljati kosu, napisala je Audrey u svom videu u kojem demonstrira kako joj četka dok ju drži horizontalno zapinje za nerasčešljane dijelove, pa ju je bolje položiti okomito.

TikTok korisnica  Audrey Victoria redovito na svom profilu dijeli savjete o raznim proizvodima i tretmanima za kosu, a ovaj je put podijelila jednostavan trik za sve one koji se muče s čvorovima u dugoj i neraščešljanom kosi.

- Nemojte ovako češljati kosu - napisala je Audrey u svom videu u kojem demonstrira kako joj četka dok ju drži horizontalno zapinje za neraščešljane dijelove, pa ju je bolje položiti okomito.

Kad okrene četku pod pravi kut, Audrey lako s njom prođe kroz čvor u kosu.

@audreyvictoria_

Hair brushing the wrong way ➡️ hair DAMAGE 😭 ##hairtok ##hairdamage ##hairhack ##hairbrushing ##hairbrushhacks

♬ اووللهه - Dabby | دابي

- Bez povlačenja i trganja kose - dodala je.

- Isprobala sam i djeluje - napisala je jedna korisnica, no bilo je onih koji su zaključili da ovaj način neće djelovati vlasnicama kovrči: kod kojih je kosu bolje češljati odozdo prema vrhu, a ne obrnuto, prenosi The Sun.

Audrey inače na TikToku ima 1,6 milijuna pratitelja, a nedavno je objavila i drugi video koji je brzo posrtao viralan, a u kojem za brži rast kose savjetuje ispiranje zelenim čajem.

Skuhana i ohlađena šalica zelenog čaja nanosi se na kosu nakon šamponiranja i ostavlja da djeluje 20 minuta prije ispiranja i nanošenja regeneratora.

- Zeleni čaj djeluje protuupalno pa može pomoći u smanjenju upale vlasišta - napisala je uz video.

- Volim sve tvoje hakove, spasili su mi kosu! - komentirala je jedna pratiteljica.

Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste u vezama:

1/12

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
13:56 26.11.2021.

četka se drži fiksno a s glavom se trese

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije