Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samohrani otax

Tata petogodišnjakinje od hrane stvara likove iz crtića: 'Nije mi teško jer kćer pojede moje kreacije!'

Instagram/@dadshappymeals
30.03.2022.
u 13:30

Kao samohrani otac, kaže, ne može imati 'tipični muški hobi' pa slobodno vrijeme provodi s kćerkom u kuhinji...

Samohrani je otac petogodišnje Sylvie Michael Weeks pronašao, kaže, savršen način da svoju kćerku privoli da proba nove namirnice; pretvarajući ih u umjetnost na tanjuru.

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost

1/15

Kćerkine obroke ovaj 38-godišnjak tako pretvara u likove iz omiljenih joj crtanih filmova, pa joj umjesto bezličnih obroka svaki dan servira čudovišta i životinje.

- Kad sam prije tri godine ostao sam s njom počeo sam razmišljati kako bih ju mogao uvjeriti da je sva hrana dobra, pogotovo jer je na početku tražila samo za večeru pileće nuggetse - ispričao je Michael koji je i sam, kaže, mlad ostao bez mame i to ga je uvelike odredilo.

Zbog nje je još kao dijete zavolio kuhanje, a tu je ljubav odlučio prenijeti i na svoju kćerku koja mu danas pomaže u osmišljavanju i izradi domišljatih i zabavnih jela.

Kao samohrani otac, kaže, ne može imati 'tipični muški hobi' poput vježbanja u teretani ili izlaska s prijateljima. Zato nastoji biti kreativan kod kuće, pa kćerka i on svoje slobodno vrijeme provode zajedno u kuhinji.

- Ona mi pomaže u pripremanju, rezanju i kuhanju, a tako slađe  i pojede; jer bude ponosna na ono što je napravila... -  objasnio je.

Od hrane, dodaje, najviše radi životinje jer je njih najlakše napraviti, a kako Sylvia voli sve što je slatko i 'ženskasto', često izrađuje i jednoroge ili sirene...

- Čim je krenula u vrtić postala je izbirljiva s hranom i počela odbijati neke namirnice koje ni njeni prijatelji nisu voljeli, no sad uz igru jede sve i usput uči o hrani - kaže on, "što je dobra priprema za budućnost#, prenosi Mirror...

Vrijeme je da u prehranu dodate sjemenke lana: Prava su supernamirnica

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije