Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svjetski poznat maloprodajni lanac Harvey Norman stigao je u Pulu!

Harvey Norman
Foto: Harvey Norman
1/33
27.11.2020.
u 15:45

Jedan od vodećih svjetskih maloprodajnih lanaca počeo je sa širenjem svojeg poslovanja u Hrvatskoj

Nakon 9 uspješnih godina na hrvatskom tržištu, međunarodno poznati Harvey Norman 26. studenog otvorio je vrata svoje nove poslovnice u Puli, u Ulici Rimske centurijacije. Na više od 7400m², stilski uređena i inovativna trgovina, svojim posjetiteljima nudi veliki izbor kvalitetnih proizvoda na odjelima namještaja, spavaćih soba, informatike, audio-video uređaja, bijele tehnike, malih kućanskih aparata te ekskluzivnih kuhinja.

Foto: Harvey Norman

Izazovno doba pandemije onemogućilo je veliku proslavu prilikom otvorenja, no svečano se otvorenje uz poštivanje svih epidemioloških mjera ipak održalo. Osim širokog asortimana, otvorenje u vrijeme Black Fridaya donijelo je i brojne velike popuste i promocije za kupce, stoga ne čudi što je privuklo mnoge zainteresirane posjetitelje zapadne Hrvatske.

Međunarodni trgovački lanac Harvey Norman nastao je u listopadu 1982. u Sydneyju u Australiji, a prvu trgovinu su otvorili Gerry Harvey i Ian Norman. 1987. godine poduzeće se svrstalo na australsko burzovno tržište, što je postalo i odskočna daska za njegovo širenje. Danas Harvey Norman broji više od 300 poslovnica na različitim kontinentima diljem svijeta. U Zagrebu se prvi Harvey Norman otvorio 2011. godine u trgovačkom centru King Cross. U susjednoj Sloveniji trenutno posluje 5 poslovnica, a u narednih par godina poznati australski brend planira doseći taj broj i u Hrvatskoj.

Foto: Harvey Norman

U raznolikoj i prvoklasnoj ponudi Harvey Norman poslovnica u Hrvatskoj možete pronaći sve za vaš dom na odjelima namještaja, spavaćih soba, kuhinja, bijele tehnike, mali kućanskih aparata, informatike, te audio video uređaja. Posebnost ovog australskog brenda najviše se ističe u odjelu namještaja. Ekskluzivni njemački i talijanski brendovi poput Polipola, Castelo Sofa, Estro, Lifestyle i sl. uz vrhunski i jedinstven dizajn nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.  

Foto: Harvey Norman

Osim izložbenih primjeraka koje imate prilike vidjeti u poslovnici, Harvey Norman nudi mogućnost i jedinstvene usluge dizajniranja vašeg unikatnog namještaja (garniture, kreveta, ormara, madraca ili dječje sobe). Po mjeri možete kreirati i idealnu kuhinju, a u ponudi su GoldLine, Sphera, Jela i Veneta Cucine koje nude svoje brojne kreativne mogućnosti i impresivan dizajn. Prilikom Vaše kupovine na raspolaganju Vam su naši stručni prodavači Harvey Normana kako biste što jednostavnije kreirali svoj dom iz snova.

Foto: Harvey Norman

Nova trgovina kupcima iz zapadne hrvatske omogućila je interaktivnu šetnju kroz naprednu tehnologiju, mogućnost pronalaska savršenog madraca isprobavanjem raznih modela ili obilazak namještaja i kuhinja za prikupljanje inspiracije. Priliku da se sami uvjerite u kvalitetu i jedinstven dizajn proizvoda imate svaki dan od 9 do 21 sat te nedjeljom do 20 sati u ulici Rimske centurijacije 102 u Puli, preko puta Pula City Mall. Osim toga, na raspolaganju vam je Harvey Norman webshop koji je dostupan 24/7 gdje možete provjeriti najbolje ponude i česte akcije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije