Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Supruga i ja oboje spavamo s drugim ljudima, a iako mi je u početku to odgovaralo, sada me smeta'

Shuttershock
28.03.2021.
u 20:34

S drugima je uvijek riječ o seksu, nema nikakvih simpatija i zaljubljivanja, takav je dogovor između nas dvoje, ispričao je muškarac i objasnio da supruga ima par stalnih ljubavnika koje nekad dovede i doma

Supruga i ja smo u otvorenom braku i to nam je do sad odgovaralo, ali od nedavno brinem da se ona previše zbližila s jednim od svojih ljubavnika, napisao je muškarac anonimno u pismu seks terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre Sanders.

- Meni je 38, a njoj 35 godina i u braku smo osam godina - kaže on i dodaje kako imaju otvoren brak s 'prilično jednostavnim dogovorom' - da oboje mogu spavati i s drugima, što mu je do nedavno odgovaralo.

- Ona ima ogroman seksualni apetit, pa ju seks 'sa strane' veseli, a tako je i prevara u našem braku isključena -objasnio je, a dodatni je, kaže, 'plus' što njega uzbuđuje zamišljati nju u krevetu s drugim muškarcima.

10 seksualnih fantazija koje sve žene imaju, a srame se priznati!

1/11

- S drugima je uvijek riječ samo o seksu, nema nikakvih simpatija i zaljubljivanja, takav je dogovor između nas dvoje - priča muškarac i objašnjava kako ona ima par stalnih ljubavnika koje ponekad čak i dovede doma, kao i on svoje ljubavnice, ali se uglavnom oboje s drugima viđaju van kuće, pa kasnije jedan drugome prepričavaju iskustva...

Ipak, sad je nju jedan od tih ljubavnika pozvao da s njim provede vikend u jednom hotelu, ali uz napomenu da ne povede supruga, jer ju 'želi samo za sebe'.

- S njim je već jednom ostala cijelu noć, ali jednu noć, ne cijeli vikend - kaže on i napominje kako se 'po prvi put u njihovom braku osjeća nesigurno u vezi njihovog seksualnog aranžmana'.

Foto: shutterstock

- Da li da joj kažem da ide ili da je zaustavim i kažem joj da se tako nismo dogovorili? - pitao je Deidre.

- Do sada ste osjećali da kao ravnopravni partner imate kontrolu nad svojim brakom, no sad ste je izgubili i prevladale su emocije - odgovorila mu je terapeutkinja

Sve joj ovo, kaže Deidre, zvuči kao da se on boji da će ona s tim muškarcem započeti i emotivnu, a ne samo seksualnu vezu, što narušava njihov dogovor i zbog čega se po prvi put osjeća kao da ima suparnika u borbi za njenu naklonost.

- Vaši strahovi mogu biti neutemeljeni, ali morate s njom razgovarati o tim svojim osjećajima prije nego što se u vašem braku pojave ozbiljni problemi povjerenja - savjetovala mu je Deidre i rekla da, premda joj ne može zabraniti da ide, može ženi reći da 'on to ne bi htio jer se ne osjeća dobro zbog njenog plana da ode na cijeli vikend'...

Ovo su znakovi da žena želi seks. Prepoznajte ih!

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mica1111
07:53 30.03.2021.

Baš me zanima kako bi me muž pogledao da mu predložim nešto slično.

MO
montello
17:38 29.03.2021.

Sad je kasno za plakanje

DR
dragob3
06:45 29.03.2021.

Tko sa Vragom tikve sadi o glavu mu se razbijaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije