Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'treba li dadilja i pospremati?'

Žena ispričala: 'Otišla sam na spoj i angažirala dadilju, a kad sam se vratila, ovo me dočekalo...'

TikTok/@ thezenmommy
19.05.2022.
u 15:30

Ako očekujete i čišćenje, to bi trebalo biti uključeno u plaću, pisali su korisnici u komentarima.

Samohranim roditeljima vjerojatno nije uvijek lako uskladiti potrebe djece s romantičnim životom pa su za većinu dadilje idealno rješenje. Ipak, kad djeca ostanu s odraslom ženom kojoj je posao čuvati ih, očekujete da ćete sve naći kako ste i ostavili, no jedna je žena nedavno pokazala kako to nije uvijek slučaj.

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!
1/6

 Na TikTok profilu @thezenmommy frustrirana je mama ispričala kako je jednu večer unajmila dadilju, a kad se vratila iz večernjeg izlaska dočekao ju je, kaže, kaos.

- Kad se vratite kući sa spoja i nova je dadilja ovako ostavila kuću.- napisala je u naslovu videa koji pokazuje razbacane kutije s hranom iz dostave, kore voća i prazne boce pića po kuhinjskim površinama.

Iako iz kratkog videa nije jasno tko je napravio takav nered; žena prije izlaska ili dadilja: objavu su brzo preplavili brojni komentari.

@thezenmommy Like, really?! 🤦‍♀️ #lifewithkids #momlife #messykids ♬ Immediately No - odafin.t.schultz

- Ako očekujete i čišćenje, to bi trebalo biti uključeno u plaću - napisao je jedan korisnik dodavši da on ni ne želi da dadilja čisti jer to znači da više pazi na red nego na djecu.

- Dadilja nije čistačica! - komentirao je netko, no neki su mislili drugačije.

- Godinama radim kao dadilja i čišćenje je uobičajeno posebno ako ja napravim nered, ali i ako sam tako zatekla - napisala je jedna žena, prenosi The Sun.

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije